Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit,hogyan és mikor kell...

Mit,hogyan és mikor kell csinálni a Reptéren?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Először fogok utazni és kicsikét elvesztem a sok információban.Ha jól értem,akkor miután 2-2 és fél órával felszállás előtt megérkezek a repülőtérre rögtön szembe találom magam az óriás kijelzőkkel.A kijelzők mutatják majd,hogy hányas kapunál kell majd becsekkolnom(Pontosan mi lesz ide kiírva?).A becsekkolásnál ellenőrzik az útlevelet és ha jól értelmezem,akkor itt kell feladni a nagyobb bőröndöket és itt kell átpakolni a fontosabb holmikat a kisebb kézipoggyászba?!A nagyobb kézipoggyászt a rakodótérbe teszik.Ezt leszállás után hol tudom majd átvenni?A Becsekkolásnál kapom majd meg a beszállókártyát is elvileg.Ez után jön a biztonsági átvizsgálás,ahol megmotoznak meg átnézik fémdetektorral a kézipoggyászt.Ezt követően a kijelzők fogják nekem mutatni,hogy melyik kapuba tudok majd beszállni a gépre.Beszállás előtt odaadom a beszállókártyát és a légiutas kísérő megmondja,hogy hányas szék lesz az enyém.A repjegyet ha itthon kinyomtatom,akkor azzal mit kell csinálni a reptéren?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2023. máj. 14. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mi történik a Repülőtéren? - bud.hu

[link]

2023. máj. 14. 12:14
 2/2 anonim válasza:
Koszi a linket
2023. aug. 20. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!