Hogyan szerepeltessem az önéletrajzomban az alábbiakat?
Közel harminc éve dolgozom, és ezalatt az idő alatt többször váltottam. A leghosszabb idő 4 év volt, a legrövidebb valamivel több, mint 1 év, amit egy munkahelyen eltöltöttem alkalmazottként.
Minden alkalmazottként eltöltött munkám valamilyen műszaki területhez kötődött; értékesítést vagy projektek koordinálását végeztem.
Minden munkahelyemen más-más termékkörrel dolgoztam, de lényegében ugyanazt csináltam.
Ügyfélkört építettem, szaktanácsadást végeztem, felmértem, ajánlatokat készítettem, szerződéseket kötöttem és a megrendelt munkák teljesítését menedzseltem.
A problémám az alábbiakkal van.
Voltak olyan időszakok az életemben, amikor nem volt állásom és ilyenkor a családi vállalkozásunkban voltam bejelentve. Kötelezően, mert én voltam a beltag.
A cégnek voltak olyan időszakai ilyenkor, amikor jól prosperált, de voltak olyan időszakai is, amikor éppen csak megtermeltem a bejelentésem miatti járulékokat, és a béremre már nem igen futotta.
Volt, amikor a cégben hasonló munkát végeztem, mint a korábbi munkahelyeimen. Illetve olyan időszak is volt, amikor teljesen mást, vagy mást is.
A cégben töltött időszakok kb. kétszer 4 évet ölelnek át.
Kérdéseim:
- Fel kell-e tüntetni az önéletrajzban ezeket a saját vállalkozásban -gyakorlatilag kényszerből- eltöltött időszakokat?
- Hogyan célszerű feltüntetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!