Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szoptatos anyukakent hogyan...

Szoptatos anyukakent hogyan dietazzak hogy a babanak ne legyen hatranya belole?

Figyelt kérdés
Sajnos veszelyeztetett terhessegem elejen nem szedtem fel, inkabb a vegen jott fel,vizesedtem is es nem birtam igazan mozogni levegot sem kaptam es fajtak allandoan a labaim. 3honapos lesz a kisfiam, anyósom amikor tud besegit onkentesen, napi egyszer kicsit szeretnek mozogni amit elkezdtem ugyan de inkabb kozepes intenzitasut merek, viszont tudom cukor,feher liszt ami tilos, sok zoldseg es gyumolcs,na mar most k betusoket nem lehet, gyumolcsok nagy reszere azt mondjak tele cukorral,tejtermek is nuku,akkor mit es hogyan egyek hogy a tej ne csappanjon meg de egy kicsit leadjak? Most elsosorban mielott megkovezne barki is, nem a kinezet miatt most hanem az egeszsegem erdekeben szeretnek! Meg a ruhaim is feltudjam venni persze terhesseg elotterol.

#szoptatás #Dieta+torna #Reggeli otletek #Vacsoraotletek #Mithogyankezdjek
2022. febr. 8. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:

A tejre allergiás a babád, vagy önszorgalomból hagytad el? Ha nem tudsz róla, hogy baja lenne tőle, próbáld ki, mert a babák 99%-a bírja. Persze ha ismert probléma van, az más. A k betűs zöldségekre ugyanez áll. Az én babám csak a tejet meg a nagyobb mennyiségű hüvelyest nem bírja.

Írj egy listát, miket szeretsz (amit ehetsz is), aztán próbálj a lista alapján ételeket összerakni. Répa, cukkini, padlizsán, paradicsom, sütőtök, gomba, ezek pl. jók. Húsokat ehetsz szabadon. Barna rizs, barna tészta, de egy kis fehér rizstől se lesz baj, ha mozogsz. A gyümölcsökben van cukor, de rost és egyebek is, edd nyugodtan, de változatosan, s kerüld a gyümölcsleveket.

Viszont kifejezetten a szénhidrát szegény diétával vigyázz, kevesebb lehet a tejed tőle. Először próbáld ki a sima egészséges étrendet+sok séta a babával+a szoptatás, jó esélyed van fogyni.

2022. febr. 8. 12:35
 2/5 A kérdező kommentje:

A gyerekorvos mondta hagyjam el mert hasfajos volt a fiam,emiatt is aggodtam sokat mit ehetek es mit nem,azota volt hogy ettem j

Tejtermeket probakent es nem volt igaz baja.. amugy tudom hogy szuksege van a szervezetnek ra

2022. febr. 9. 08:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Számold a kalóriákat, és fogyni fogsz. Ezen belül bármit ehetsz, és bármit elhagyhatsz, ha allergiás vagy rá. Ennyire egyszerű. Később válthatsz egészségesebb ételekre, összetevőkre, majd látod, mi válik be neked.

A napi egy órában bármi mozgás jó, amit szeretsz. Ha nagyon sok a túlsúlyod, egy óra séta is megtezsi.

2022. febr. 9. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:

A szervezetnek tápanyagokra van szüksége, amit sokféle forrásból be lehet vinni. Tejszármazékokból sokat könnyű, de azért anélkül is meg lehet oldani.

Viszont ha most 3 hós a baba, akkor ha eddig esetleg tényleg baja volt a tejtől, akkor is valószínű, hogy most már nem lesz. Próbáld meg bátran.

2022. febr. 9. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Szàmolj úgy,hogy a szoptatás extra 500 kcalt igényel
2022. febr. 9. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!