Szoptatos anyukakent hogyan dietazzak hogy a babanak ne legyen hatranya belole?
A tejre allergiás a babád, vagy önszorgalomból hagytad el? Ha nem tudsz róla, hogy baja lenne tőle, próbáld ki, mert a babák 99%-a bírja. Persze ha ismert probléma van, az más. A k betűs zöldségekre ugyanez áll. Az én babám csak a tejet meg a nagyobb mennyiségű hüvelyest nem bírja.
Írj egy listát, miket szeretsz (amit ehetsz is), aztán próbálj a lista alapján ételeket összerakni. Répa, cukkini, padlizsán, paradicsom, sütőtök, gomba, ezek pl. jók. Húsokat ehetsz szabadon. Barna rizs, barna tészta, de egy kis fehér rizstől se lesz baj, ha mozogsz. A gyümölcsökben van cukor, de rost és egyebek is, edd nyugodtan, de változatosan, s kerüld a gyümölcsleveket.
Viszont kifejezetten a szénhidrát szegény diétával vigyázz, kevesebb lehet a tejed tőle. Először próbáld ki a sima egészséges étrendet+sok séta a babával+a szoptatás, jó esélyed van fogyni.
A gyerekorvos mondta hagyjam el mert hasfajos volt a fiam,emiatt is aggodtam sokat mit ehetek es mit nem,azota volt hogy ettem j
Tejtermeket probakent es nem volt igaz baja.. amugy tudom hogy szuksege van a szervezetnek ra
Számold a kalóriákat, és fogyni fogsz. Ezen belül bármit ehetsz, és bármit elhagyhatsz, ha allergiás vagy rá. Ennyire egyszerű. Később válthatsz egészségesebb ételekre, összetevőkre, majd látod, mi válik be neked.
A napi egy órában bármi mozgás jó, amit szeretsz. Ha nagyon sok a túlsúlyod, egy óra séta is megtezsi.
A szervezetnek tápanyagokra van szüksége, amit sokféle forrásból be lehet vinni. Tejszármazékokból sokat könnyű, de azért anélkül is meg lehet oldani.
Viszont ha most 3 hós a baba, akkor ha eddig esetleg tényleg baja volt a tejtől, akkor is valószínű, hogy most már nem lesz. Próbáld meg bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!