Forgalmi vizsgán a vizsgabiztost tényleg sokan lefizetik?
Én örülnék ha lenne ilyen lehetőség, mert már nem sok van a vizsgámig, de az oktatómnak tett célozgatásokra határozott nem volt a válasz. Lehet nem országos, vagy már nem mernek kockáztatni.
Üdv:5
Egy ismerősöm pár éve vagy 50 vagy 70 ezret... már nem emlékszem a pontos összegre.
Szerintem most is minimum 50e "illik" adni... ilyen 10-20e forintokkal nem lehet manapság megvesztegetni senkit ilyen árak mellett.
Vagy csak simán az oktató húz le.
Sikeres vizsga esetén elteszi, bukásnál jó esetben visszaadja, mondván nem fogadta el a vb.
Minek bekamerázni? Aki fizet az fizet. Nem azért, de Hollandiában végig segít a vizsgabiztos, és egy két olyan hibát is elkövethetsz ami itt azonnal bukás és megaláztatással jár. Kint tudják, h nem itt tanulsz meg vezetni, izgulás miatt meg olyanokat is elkövetsz amiket se oktatód mellett se egyedül nem teszel meg. Itt a rendszer lelketlen szar és nehéz. Kb egy kommunista rendszer. Sok helyen nincs is vizsgabiztos, nálunk meg úgy értékelnek és olyan mogorva szigorral, mint ha repülő vizsgát tenne le…. Kb mindenki aki tanult rossz szájízzel és rossz emlékekkel és szorongással telve gondol vissza ezekre az időkre. Szerintem beteges. Sokan frontint szednek ez alatt, mert tényleg az egész rendszer rohadt lelketlen és nyomasztó. Lexikálisannha az ember tanul ott nincs félelem, nekem a kresz vizsgám 1 hibapontap lett meg és nagyon jól éreztem magam, kedves volt az ottani vizsgabiztos is, mert mindenkit nyugtatott, viccelődött, aranyos bácsi volt. De itt, forgalmi az katasztrófa. Elég egy olyan hiba amit te rajtad múlik és akkor is te buksz meg. Pesten meg a 6 sávos vácin tanulj meg vezetni azonnal. Vidéken ilyennel nem is találkoznak. Tehát a pesti és a vidéki oktatás közt sincs külömbség, pedig kellene, mert nem fair.
Megértem aki fizet és szabadulni akar ebből a rendszrből:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!