Mennyire lesz furcsa 3 hónap után vezetni?
Nagyon.
Gyakorlatilag még nincs rutinod.
Lehet jobb lenne, ha az első utadon elkísérne valaki, akinek van rutinja.
Autót 8 év után vezettem ismét, de nem paráztam, meg vettem órákat hanem beültem és mentem, pedig a tanfolyam után szinte semmit nem vezettem, tehát gyakorlatom szinte nulla volt. Ehhez képest 50-es motorra, meg 30 év után ültem vissza, ott már azért megint meg kellett tanulni, lefulladás nélkül elindulni, de minden más simán ment😁
Igaz nem vagyunk egyformák, de én sosem értem az ilyen kérdéseket.
#7 Szerintem mind tudjuk mire gondol a kérdező. A vezetés nem abból áll, hogy gáz-fék, hanem hogy haladsz a többi közlekedővel, folyamatosan figyelve a kialakuló helyzeteket.
Izommemóriában pont azért nem lesz, mert még az oktatási idő is éppen csak minimálisan elég ahhoz, hogy megszokja az ember az alapvető kezelést. Erre jön 3 hónap szünet amivel végképp kiesik minden.
Addig oké, hogy a vizsgán eltekergette a kormányt, de azért a rutinos gépjármű használat még rohadtul messze van ettől. Egyszerűen muszáj hozzá sokat vezetni, tapasztalni, élőben átesni bizonyos szituációkon.
#9 Nem javasolok semmit. A kérdés az volt, mennyire lesz furcsa.
A válaszom pedig egyértelmű, elsőre nyilván furcsa lesz 3 hónap után idegen autóval oktató nélkül, egyedül.
Oké, hogy a "felhatalmazása" megvan, de ettől még a tény az tény, a jogosítvány megszerzése nem azt jelenti, hogy ő innentől jól tud vezetni, hanem azt, hogy önállóan tud vezetni és fejlesztheti magát egyedül is. Ettől még a tény továbbra is az, hogy a rutin kialakulásához idő kell.
De bírom, hogy mindig van valami gyökér, aki képes az élő fába is belekötni, csak mert nincsen jobb dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!