Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért nem tudok Budapesten...

Miért nem tudok Budapesten vezetni? Furcsa kérdés, bővebben lent

Figyelt kérdés

Vidéken élek,és igazából soha nem kellett autóval bent a fővárosban közlekednem.Bemegyek mondjuk újpestig,ott leparkolok,és tovább tömegközlekedés(metró,stb)

De lassan meg kéne "tanulnom" bent is vezetni,de fogalmam sincs,egyedül,magamtól hogy kezdjek hozzá.Nem születtem térképpel a fejemben,fogalmam sincs mi merre...Ha valaki ülne mellettem,és legalább a főbb útvanalakat megmutatná,az más...úgy bárhová elmennék.egyszer kéne végigmennem,és tudnám.Ötletek?

2014. máj. 5. 11:59
 1/4 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,esetleg valaki elkalauzolhatna mondjuk Éjjel,vagy amikor nincs forgalom,persze díjazás ellenében.
2014. máj. 5. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:

nagyon egyszerű. Nyissad meg a google maps-ot, és street view-ben pörgessed végig, hogy merre akarsz menni.

Én is azt szoktam, elsősorban azt szoktam betervezni, hogy mely sávokban érdemes majd haladnom, hol kell váltani. A lámpákat, táblákat természetesen fölösleges memorizálni, azokat időben észre kell venni.

Esetleg ha van telefonodon mobil net, akkor menet közben félreállsz és megnézed, hogy merre tovább.

Kézenfekvő megoldás lehet még egy gps-es progi vagy rendes gps navigációs cucc.

2014. máj. 5. 12:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a 10-es út mentén laksz szívesen segítek neked ingyen is. Ha máshol akkor is csak akkor egyeztetni kell. Amúgy pedig szerintem tanuld meg a kocsit gond nélkül irányítani s akkor egy gps segítségével gond nélkül meg lehet találni mindent. Nekem nem okoz gondot bárhol a világban közlekedni mert maga a vezetés nem probléma s ezek után meg a gps utasításait gond nélkül lehet követni.
2014. máj. 5. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Neten megtervezed az útvonalat. Vagy veszel egy GPS-t, tízezerért már lehet kapni egész jókat és bármikor jól jöhet, nem csak Bp-n.
2014. máj. 5. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!