Miért nem tudok Budapesten vezetni? Furcsa kérdés, bővebben lent
Vidéken élek,és igazából soha nem kellett autóval bent a fővárosban közlekednem.Bemegyek mondjuk újpestig,ott leparkolok,és tovább tömegközlekedés(metró,stb)
De lassan meg kéne "tanulnom" bent is vezetni,de fogalmam sincs,egyedül,magamtól hogy kezdjek hozzá.Nem születtem térképpel a fejemben,fogalmam sincs mi merre...Ha valaki ülne mellettem,és legalább a főbb útvanalakat megmutatná,az más...úgy bárhová elmennék.egyszer kéne végigmennem,és tudnám.Ötletek?
nagyon egyszerű. Nyissad meg a google maps-ot, és street view-ben pörgessed végig, hogy merre akarsz menni.
Én is azt szoktam, elsősorban azt szoktam betervezni, hogy mely sávokban érdemes majd haladnom, hol kell váltani. A lámpákat, táblákat természetesen fölösleges memorizálni, azokat időben észre kell venni.
Esetleg ha van telefonodon mobil net, akkor menet közben félreállsz és megnézed, hogy merre tovább.
Kézenfekvő megoldás lehet még egy gps-es progi vagy rendes gps navigációs cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!