Furcsa lesz először forgalomban vezetni? Vagy miket gyakorolunk előtte rutinpályán? Jövőhéten megyek vezetni!
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 10:56
1/4 Antimod válasza:
Rutinpályán főleg körözni, később tolatni, parkolni fogsz, és az elmaradhatatlan emelkedőről való elindulás.
A forgalom elég szokatlan lesz elsőre, de a lényeg, hogy ne félj, és minél többet vezess forgalomban, annál hamarabb edződsz hozzá. Bár tudtommal szabályellenes, sokszor egy ürüggyel már rutinvizsga előtt is kivisznek az oktatók, persze nagyon lassan kell menned, de éppen azért, hogy ne félj kint később.
2/4 pagan válasza:
hát elég furcsa lesz,én konkrétan azt sem tudtam mire figyeljek,annyi minden újdonság volt, majd néhány év múlva visszagondolsz és meglepődsz hogy lehettél ilyen ba...sz,persze vannak olyan emberek akik hamar ráállnak,ráéreznek
3/4 anonim válasza:
Hivatalos 2012. januárjától nincsen rutinvizsga, és rutinpálya sem. Engem az oktatóm egy nagy bevásárlóközpont parkolójába vitt, és ott kezdtük el az alapokat. (Ez 2 órát jelentett). Majd rögtön a következő órán egy kevésbé forgalmas helyen kezdtünk el vezetni. A korábbi rutinfeladatokat így "élesbe" kellett bemutatni- véghezvinni. A forgalom először zavarni fog, de idővel megszokod. (Megjegyzem a 30 óra nagyon kevés erre...)
4/4 A kérdező kommentje:
Na, megvoltak az első óráim, rutinpályán nem is voltam, forgalomban mentem először, mert látta rajtam az oktató hogy ügyes vagyok (mondta is). Több alkalommal voltam már vezetni, de a rutinpályán nem is voltam. Legelőször is forgalomba kellett tolatva parkolnom. Tök jó :)
2012. aug. 2. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!