Egy 500 W e roller mennyivel megy ? Tényleg tud 45 km h val menni?
Biztos le van írva de angolul meg kinaiul. Mondjuk ábrákat megertem.
Vettem rá zárat. Holnap délutános műszakban kiprobalom milyen erős a lámpája 9 körül meg sötét van. Fura mert jó alacsonyra rakták a lámpát pont úttestet fogja világítani.
Kicsit parázok meg a hatotav miatt
19 km mentem vele úgy hogy full sebeseggel nyomtam .
Akor megbír remélem 23km ha kisebb fokozaton jövök visszafelé ( sötétben szerintem bicikli úton úgyse lehetne nyomni szerintem )
Ha belegondulunk hogy eddig 1,5 t kocsival furikaztam a 120 kg testem
De most meg 22 kg roller fog vinni ugyan oda. zöld forradalmat hajtok végre az életemben. 😀
Google fordító. Amúgy WD40 bicikliláncra való sprayét szokták asszem a kerekekre ajánlami. Támasztólábat sem árt néha olajozni, de azért évi 1-nél nem kell gyakrabban, ha nem ázik el folyton. Kerekekben a nyomást nagy ritkán nem baj, ha ellenőrzöd, fékek legyenek mindig működőképesek.
A lámpa meg azért az utat világítja, hogy lássál minden kavicsot és gödröt, éjszaka nyilván nem fogsz tudni száguldozni vele. Ha autóhoz vagy szokva, ez nyilván meglepő lehet, de már egy motorkerékpár tompított fényszórója sem világít annyira, hogy úgy lehessen vele menni éjszaka, mint autóval, bicikliről-rollerről nem is beszélve.
Valami kis vállalkozó hozzata be adott számlát. ezeket meg babakocsikkat árul neten. 5 nap volt a szállítás szóval gondolom Belgium Hollandiai raktárból jöhetett arra mondják hogy ennyi idő.
Gyári kínai használati utasítás van rajta magyar kiegészítés nincs.
Ezeket szerintem meg nagy tételben nem raktározák nálunk.
Van-e még valami dicsekedni valód ezzel?
Nyomjad, hadd jöjjön ki ami ki akar jönni, nehogy be rohadjon.
Azért azt kiirhatak volna hogy kővel leszort úton csak toljuk.
Már második nap kijukadt a hátsó kerekem 😀 elég kellemetlen mikor utam felén leeresztett.
Kollégám akinek szintén van. utólag mondta hogy kavicsos uton nem lehet úgy menni vele hogy rajta vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!