Már kerékpárral is el lehet hagyni Nyíregyházát Napkor irányába. Mit szóltok ehhez?
Figyelt kérdés
Ezen a ponton eltávolítták a kerékpárral, illetve állati erővel vont járművel behajtani kettős tiltás táblát, így már szabályosan el lehet jutni Nyíregyházáról Napkorra aránylag kulturált módon, aszfaltozott úton, nincs szükség többé indokolatlan és hosszadalmas kerülőre Nyírtura vagy Nagykálló felé. Ugyanez a másik irányból. Eddig ez az alig 1 km hosszú szakasz óriási bosszúságot okozott a szabálykövető kerékpárosoknak.
tegnap 08:33
A kérdező szavazást indított:
Üdvözlöm a döntést
Ellenzem a döntést, az okát kifejtem
8 szavazat
2/4 A kérdező kommentje:
#1 Ha minden közlekedő fél betartja a Kresz szabályait (ahogy az a bizalmi elv alapján elvárt és feltehető) csaknem 100%-os a biztonság.
tegnap 11:17
3/4 anonim válasza:
Sok vizet nem kavar a dolog, mivel még mindig hiányzik 1kmnyi kerékpárút ezért továbbra is életveszélyes, ha nagyon kellett, tiltás ida vagy oda, így is mentem, a megoldás a kerékpárút lenne.
4/4 kutyafule4 válasza:
#2 itt most arra gondoltam, hogy mekkora a forgalom és szeretnek-e száztízzel fél méterre elhúzni a bringás mellett, közben esetleg még dudálni is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!