Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Erre nem lennétek idegesek?

Erre nem lennétek idegesek?

Figyelt kérdés

5 éve van jogsim,lekopogom soha egy balesetem, karcolásom, szabálytalankodásom nem volt.

Erre tegnap este megyek a városba,látom ám, hogy valami mintha körkörösen alig-alig pislákolna az úszélén.Elöttem körforgalom, nem is nagyon értem ré hosszan figyelni, hogy mi lehet az.

Közelebb érve már láttam, hogy ez bizony rendör lesz elemlámpával a kezében, csak éppen takarékon volt a lámpa.

nyugott voltam,nem mentem gyorsan, be voltam kötve, gondoltam csak rutin ellenörzés lesz, föleg ilyen esöben.

meg is állítottak , kérték a papirokat majd közölték velem, hogy gyorshajtásért irnak egy csekket, mert állitolag majdnem elvittem a rendört az autommal.(alig mentem 40-el)Ha azt mondja, hogy azért bünetet meg, mert vizes lett még el is fogadom.

1, szakadt az esö

2,éppen körförgalomból értem ki, mikor megállitott,szóval ö is látta, hogy alig vánszorogtam.

Fáradt voltam nem akartam vitát, mondtam, hogy a csekket kérem, ki is fizettem a helyszinen-de hozzátettem, hogy költse zseblámpára és akkor legközelebb látni fogom.

Szokásos búcsuzkodás,én visszaszálltam Ök pedig indultak vissza az útszélére inetgetni.

Mérges voltam,és akkor megláttam egy szép nagy tócsát éppen az integetö rendörök mellett,belehajtottam...egyböl jobb kedvem lett.

2010. okt. 6. 15:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes. Én mindössze annyit akartam mondani, hogy a zsebrebírságolás, mint olyan egy bűncselekmény, nem pedig legális "pénzbehajtás", mint pl. egy kintfelejtett 30-as táblánál történő bírságolás. Ez utóbbi törvényes, a zsebrebírságolás nem.
2010. okt. 9. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!