Tehetek feljelentést rendszám alapján, ha a mögöttem érkező majdnem belém hajtott?
Figyelt kérdés
Megálltam a pirosnál, aki pedig mögöttem jött erős fékezéssel állt meg. Nem jött belém, de ha valaki így elbambul veszélyezteti a többi közlekedőt is. Felírtam a rendszámát2023. febr. 27. 08:27
11/18 Alex Fly válasza:
Feljelentheted. Aztán a rendőrök MAJDNEM eljárást indítanak ellene és MAJDNEM szankcionálni is fogják...
12/18 anonim válasza:
Természetesen megteheted a feljelentést, csak ne csodálkozz ha elküldenek hogy szórakozz a p#csöddel.
13/18 anonim válasza:
Akkor majdnem meg fogják büntetni.
Te most ekkora troll vagy , vagy simán csak zokni:
14/18 anonim válasza:
A vamzereket mindenki szereti!!
15/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem igazán értem a válaszokat és nem értek egyet ezekkel. Nem történt baleset, ez odáig rendben van. De ha valaki nem vesz észre egy előtte fékező autót ott nagy baj van. Vagy a telefont nyomkodja, vagy valami mással van elfoglalva. 6 éve vezetek, velem soha nem fordult elő ilyen.
2023. febr. 27. 17:33
16/18 D. Brasco válasza:
Tehát akkor ezzel be is bizobyítottad hogy te tényleg ekkora egy nyomorult kretén vagy.....jut eszembe a panelbe a szomszéd nem szokott néha hangosan fingani?Jelentsd fel azt is!!
17/18 anonim válasza:
#15 És mi van, ha észrevette, csak éppen te sem olyan egyenletesen fékeztél, mint gondolod és mint talán elvárható lett volna? :) Ugye másik szemében a szálkát is. Az is elég erős, hogy hat éve vezetsz, és nem fordult elő ilyen, max nem vetted eddig észre, mert hat évig tartott, hogy a váltókezelés és a sminktükör ne vonja el a figyelmed.
18/18 anonim válasza:
"Nem történt baleset, ez odáig rendben van. De ha valaki nem vesz észre egy előtte fékező autót ott nagy baj van."
Észrevette, pontosan ezért állt meg mögötted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!