Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért nem ment utána a rendőr?...

Miért nem ment utána a rendőr? Csak a kis embereket büntetik mindig?

Figyelt kérdés
Délután hazafelé munkából mögöttem haladt egy rendőurautó, előttem pedig egy audi, ami záróvonalon és forgalomtól elzárt területen hatalmas gyorsítással előzte ki az előtte haladó autót. Biztosan észlelte a rendőr, képtelenség nem észrevenni egy ilyen manővert. Miért nem lehet az ilyenek megbüntetni, miért csak a kis embereket tudják csesztetni? Egyszerűen teljesen letojták az egészet, mintha nem is történt volna semmi.
2023. jan. 6. 22:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted egy átlagos városban egy rendőr mennyi bírságot tudna el adni?az esetekben döntő többségében nem intézkednek. Egy átlagos budapesti rendőr hasamra ütve, a közlekedési kultúrából kiindulva 10 percenként megtudna írni egyet. Saját magamból kiindulva is, életembe kaptam 2 csekket és napi szinten követek el szabálytalanságot, mint mindenki más. Hihetetlent mondok a rendőrök is. Mobiloznak, nem kötik be magukat, elfelejtik az indexet, átmennek a záróvonalon. Az hogy te láttál egy esetet mikor a rendőr nem ugrott rá a szabálytalanságra semmit se jelent. Én láttam már hogy Lamborghinit, Ferrarit szedtek ki. Láttam már olyat hogy hatalmas putris 120kgs romát csekkeztek a nyolc ker közében. Láttam már tip top pénzes csöcsi vadi uj hófehér bmws lánykának töltöttek. Mit tudsz ebből levonni? Semmit. Nyíghatsz itt, sok értelme nincs.
2023. jan. 8. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!