Miért nem ment utána a rendőr? Csak a kis embereket büntetik mindig?
Figyelt kérdés
Délután hazafelé munkából mögöttem haladt egy rendőurautó, előttem pedig egy audi, ami záróvonalon és forgalomtól elzárt területen hatalmas gyorsítással előzte ki az előtte haladó autót. Biztosan észlelte a rendőr, képtelenség nem észrevenni egy ilyen manővert. Miért nem lehet az ilyenek megbüntetni, miért csak a kis embereket tudják csesztetni? Egyszerűen teljesen letojták az egészet, mintha nem is történt volna semmi.2023. jan. 6. 22:37
1/11 anonim válasza:
Na mert az audiban nem ülhetett " kis ember "?
2/11 anonim válasza:
Amúgy meg lehet nem észlelte, lehet más dolguk volt ahova épp mentek, vagy épp kedvük nem volt.
3/11 anonim válasza:
Ez nem "nagy ember" függő. Attól hogy rendőr valaki még lehet pont szarik bele az egészbe. Félig-meddig teljesen jogosan és érthetően.
Ők is tisztában vannak vele, hogy tulajdonképpen többe kerül az ő fáradtságuk az adófizetőknek, mint a bírság amit kap az illető. Minek törnék akkor magukat.
4/11 anonim válasza:
Lehet éppen egy helyszínre tartottak, szállítottak valakit bíróságra..stb vagy nem az volt a feladatuk hogy portyázzanak szabalysertokre vadászva. Nekik is van főnökük ő mondja meg éppen mit csináljanak.
5/11 anonim válasza:
Vagy csináltak felvételt, s utólag megkapja a büntit.
6/11 anonim válasza:
Egy rendőrnek elég sok más feladata is lehet ám, nem csak úgy autózgatnak.
7/11 anonim válasza:
Engem bezzeg megállítottak, amikor előztem egy régi dízel kadettal egy szerencsétlent, mert országúton mászott előttem 50-nel. Fél órát azon vitatkoztunk a rendőrökkel, hogy láthattam-e az előzni tilos táblát, vagy nem....mire visszatértem az előzésből, akkor volt ott a tábla.
Ennek ellenére megbüntetett.
9/11 anonim válasza:
A napi kvóta megvolt, és túl sok vele a papírmunka.
Szálljunk már le a földre.
10/11 anonim válasza:
Letojja, nem érdekli, de az is lehet, hogy szimplán más dolga volt, ezért nem ért rá foglalkozni vele. Én láttam olyat hogy autópályán konkrétan mutogattak egymásnak kocsiból a rendőr meg a baromállat, aztán ennyi elhúzott és nem mentek utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!