Rendőrség után mozonyvezető? Jelenleg rendőr vagyok, de a rendszer rossz, bér gyesza, a problémás embereket meg már utalom, katonai ügyészség lesz a vége, ha maradok. Szóval van itt olyan aki hasonlóan váltott? Minden vélemény érdekel.
Családbarátnak nem családbarát ez az életforma.
Tény fizuban jobb, suli után meg majd gyakorlati idővel, addig meg kevesebb is lehet mint a jelenlegi rendőri fizetésed.
De, ha olyan járatot viszel, aminek nem a lakókörnyezetedben van a célállomása, függetlenül attól, hogy Máv személy, vagy rail cargo, akkor a szálló marad csak. Nem napi 8 óra 8-16-ig, szabad hétvégével.
Vendéglátásból én is e kettő között dilemmáztam a pandémia alatt, végül rendvédelem maradt, ahol van legalább kompetenciámhoz jobban illő konyha is, meg gazdasági- pénzügyi irodai munkalehetőség, hivatali munkaidővel, tiszti beosztással még polgári diplomával is.
Szabad hétvége mellett ez már felér egy család barátabb megoldással, mint a korábbi vendéglátózás, vagy a vasút ajánlata.
Nem olyan egyszerű kérdés ez, mint gondolnád.
Manapság legtöbb újfelvételes csak a viszonylag jó fizetésért jön.
Nem egy OKJ képzés.Az oktatási rendszer, a számonkérés agyrém, minden eddigi tapasztalathoz képest.
Megdöbbenve néznek a kadétok, hogy nem annyi az egész, mint egy sima jogsi.
Egyáltalán nem családbarát a beosztás sem.
Van aki szereti ezt csinálni, úgy jó munka.
Ha csak a jobb fizetés miatt gondolod, akkor van ettől könnyebb és kevesebb felelősséget igénylő munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!