Meddig van időm letenni a jogsit?
Figyelt kérdés
Online résznél tartok, 6 fejezetből 4 van meg sajna. Az adataimnál online az e-titán azt írja, hogy eredményszerzési határidő január 10. Az az a határ idő amikor bemegyek vizsgázni élesben vagy ameddig a tanuló alkalmazásban be kell fejeznem a végső tesztet is?2022. dec. 23. 01:46
1/6 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy addig kell befejeznem a tananyagot és igényelnem igazolás a tanfolyam elvégzéséről. Egyébként van olyan, hogy azt megkapom és akkor megyek élesben amikor akarok? Félek nagyon hogy a január 10 az éles vizsgára terjed ki. Az autósiskolámat nem merem ez ügyben hívogatni..
2022. dec. 23. 01:49
2/6 anonim válasza:
Amikor en tanultam vezetni nem volt még számítógép sem magánszemélyeknél, nemhogy e titán, de szerintem a KRESZ vizsga nem határidős. Akkor csinálod meg miután befejezted a tanfolyamot amikor akarod. Egyedül a gyakorlati vizsga sikeres teljesítése időkorlátos, mégpedig asszem a sikeres KRESZ vizsga után számított 2 éven belül kell sikeres forgalmi vizsgát tenned.
Úgyhogy szerintem ez csak az etitános tananyagra vonatkozik.
3/6 anonim válasza:
A legtöbb iskolánál van lehetőség plusz pénzért tovább is igénybe venni az online tanulási lehetőséget.
4/6 anonim válasza:
Január 10-ig kell teljesíteni a modulokat. Ha addig nem sikerül, akkor plusz pénzért vehetsz még időt. Kresz vizsgát majd az oktatód mondja meg, hogy mikor mehetsz, ha látja a rendszerben, hogy sikerült megcsinálni a modulokat. Ez lehet január közepén, vagy akár márciusban is, amikor neked jó
5/6 10 deka farhát válasza:
Illetve amikorra kap időpontot a hatóságnál.
6/6 anonim válasza:
A modulokat kapod meg asszem 75 napra vagy 180 órára, amelyik hamarabb eltelik - legalábbis nekem ennyi időre volt legutóbb. Kattingasd végig a modulokat, aztán tudsz majd tanulni etitán nélkül is, bár nem értem, mi tart annyi ideig ezeken a 20 perces modulokon, inkább a gyakorlóteszttel szoktak sok időt eltölteni az emberek, és aközben visszalapozni, ha valaminek a megoldása nem tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!