Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Leghamarabb mennyi ido alatt...

Leghamarabb mennyi ido alatt tudom letenni a jogsit? Ha nincs gond a penzzel es ejjel nappal tanulok ra?

Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 14:13
 1/5 anonim válasza:
84%

Jogsira nem lehet tanulni, maximum a kresz/az EÜ részére, de a gyakorlati részére amikor vezetsz nem fogsz tudni tanulni, és az szokott a több idő lenni + mire bejutsz vizsgára, amin át is kéne menni elsőre.

Leghamarabb hát szerintem 2 hónap legalább, de lehet keveset mondtam.

2022. jan. 22. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
4 hónap, ha találsz olyan oktatót, akinek van elég ideje. Talán 3-ig levihető, de ahhoz már szerencse is kell, ne építs rá.
2022. jan. 22. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

Fél évvel minimum számolj mindent tekintve. Még ha mindenben überpro vagy - ami nem így lesz - akkor is tele vannak az oktatók és annak is megvan az ideális száma, hogy egy héten hány órát érdemes menni.

A képességeidtől (= hány plusz órára van szükséged) és a pénzedtől (= hány órát tudsz venni) függ leginkább mennyire húzódik el.

2022. jan. 22. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
92%

Apósom autósoktató, ő 4 hónapot mondott. De ez rengeteg mindentől függ.

Én pont két éve kezdtem, már a Kreszt-tanfolyamot is kettévágta a Covid, utána a Kresz-vizsgán azonnal átmentem, hónapokba telt, mire bejutottam egy oktatóhoz, aki annyira túlvállalta magát, hogy 2-3 hetente szorít rá egy órát (mindenkinél ez a helyzet a környéken), ráadásul ezt is félbeszakította két karantén. Azt állítja, egy hónap múlva vizsgázhatok, hát meglátjuk.

Az én példám talán extrémnek tűnik (nem az, sokan vannak hasonlóan), de ha nem is ennyire durva mindenkinél a helyzet, sajnos sok minden megakaszthatja a folyamatot.

2022. jan. 22. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:
92%

4-es vagyok.

Pontosítok, nem karantén szakította félbe, hanem két országos lezárás tavaly télen és tavasszal, amikor hónapokig nem lehetett órát venni.

2022. jan. 22. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!