Mikortól lehet leghamarabb tünete annak, hogy teherbe estem? Aktus után hány nappal leghamarabb?
a legkorábbi és leginkább általános tünet az, hogy kimarad a menstruáció
tehát akkor, amikor meg kellene jönnie
a többi eléggé véletlenszerű, van aki semmi "hagyományosat" nem érez, egyéb tüneteket meg betud pl. betegségnek.
a hányást, émelygést sokan mondják, hogy az csalhatatlan jel, nos, én pl. a 15. héten hánytam egyetlen egy napon, akkor is fertőzés miatt.
Ez nagyon változó, de legtöbb embernek a teszt mutatja ki előbb, minthogy tünete legyen. Ezzel én is így voltam, már korán teszteltem. 6. hétig szinte semmit nem éreztem, talán a mellem feszült úgy, mint amikor tini voltam és nőtt (kb. pont az elmaradt menstruációtól) Egy tünet volt, de ezt csak utólag tudtam be a terhességnek: az ínyérzékenység. A megváltozott hormonok miatt sok kismamának érzékeny/vérzős lesz az ínye, ez nekem már a nem várt előtt elkezdődött és végig kitartott, szülés után pedig mintha elvágták volna. De csak ez alapján nem mertem volna fogadni rá, hogy biztos terhes vagyok.
A klasszikus tünetek, egyértelműen a 8. héttől jöttek (hányinger, hányás, stb.)
Úgyhogy én azt mondom, hogy nagyon érzékeny tesztek vannak már, azokra jobban lehet alapozni, mint a vélt tünetekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!