Együttlét után hány nappal lehet leghamarabb terhességi tüneteket észrevenni, ha sikerült a teherbeesés?
Figyelt kérdés
Ez szimplán csak elméleti kérdés, még nem aktuális a téma (diák vagyok). Csak úgy eszembe jutott.
Nem az érdekel, hogy hogy van megírva a "nagykönyvben", hanem tapasztalatokra lennék kíváncsi.
2013. márc. 21. 13:46
1/7 anonim válasza:
Ez mindenkinél változó. Nekem pl már a nem várt előtt pár nappal érzékenyek lettek a melleim. Bizseregtek és a mellbimbómat irritálta minden. Én már akkor tudtam, hogy mi a helyzet. De sose hánytam, és ingerem is csak nagyon ritkán és minimális volt. Viszont volt légszomjam végig és savam is nagyon sok.
2/7 anonim válasza:
Én abból tudtam meg, hogy nem jött meg. Az elején (első 6hét)abszolút semmi más tünete nem volt. Aztán reggelente egy pici hányinger. Meg borzasztóan érzékeny lettem a hús illatára. Ha egy boltban elmentem a húspult mellett, majdnem elhánytam magam.
3/7 anonim válasza:
Elvileg ha középidőben volt peteérés akkor azért szokták a menstruáció várt napját mondani hogy akkor érdemes tesztelni mert akkorra biztosan beágyazódott már a terhesség és bekerül a hcg a vizeletbe. Gyakorlatilag nekem pl. most biztosan tudtam mikor volt az ominózus együttlét és rá 10 napra már pozitivat teszteltem, halvány, de látható pozitiv.
4/7 anonim válasza:
Együttlét után 10 nappal testhő megemelkedése.
5/7 anonim válasza:
Én mind a négyszer csak onnan vettem észre, hogy kimaradt a vérzésem.:) Ez kb az egyetlen olyan tuti "tünet", ami a terhes nők zöménél előfordul. Az összes többi vagy előfordul, vagy nem. Nekem pl soha semmiféle egyéb tünetem nem volt. Sem hányinger, sem szédülés, sem kívánósság, vagy kajaundor.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Akkor ezek szerint igaz, ami a "nagykönyvben" meg van írva.. :)
2013. márc. 21. 16:21
7/7 anonim válasza:
Nekem a menstruáció előtt 2 nappal nagyon érzékeny lett a mellem, hozzá sem lehetett érni. A teszt csak 2 nappal utána lett pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!