Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Együttlét után hány nappal...

Együttlét után hány nappal lehet leghamarabb terhességi tüneteket észrevenni, ha sikerült a teherbeesés?

Figyelt kérdés

Ez szimplán csak elméleti kérdés, még nem aktuális a téma (diák vagyok). Csak úgy eszembe jutott.

Nem az érdekel, hogy hogy van megírva a "nagykönyvben", hanem tapasztalatokra lennék kíváncsi.

2013. márc. 21. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez mindenkinél változó. Nekem pl már a nem várt előtt pár nappal érzékenyek lettek a melleim. Bizseregtek és a mellbimbómat irritálta minden. Én már akkor tudtam, hogy mi a helyzet. De sose hánytam, és ingerem is csak nagyon ritkán és minimális volt. Viszont volt légszomjam végig és savam is nagyon sok.
2013. márc. 21. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Én abból tudtam meg, hogy nem jött meg. Az elején (első 6hét)abszolút semmi más tünete nem volt. Aztán reggelente egy pici hányinger. Meg borzasztóan érzékeny lettem a hús illatára. Ha egy boltban elmentem a húspult mellett, majdnem elhánytam magam.
2013. márc. 21. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Elvileg ha középidőben volt peteérés akkor azért szokták a menstruáció várt napját mondani hogy akkor érdemes tesztelni mert akkorra biztosan beágyazódott már a terhesség és bekerül a hcg a vizeletbe. Gyakorlatilag nekem pl. most biztosan tudtam mikor volt az ominózus együttlét és rá 10 napra már pozitivat teszteltem, halvány, de látható pozitiv.
2013. márc. 21. 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Együttlét után 10 nappal testhő megemelkedése.
2013. márc. 21. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Én mind a négyszer csak onnan vettem észre, hogy kimaradt a vérzésem.:) Ez kb az egyetlen olyan tuti "tünet", ami a terhes nők zöménél előfordul. Az összes többi vagy előfordul, vagy nem. Nekem pl soha semmiféle egyéb tünetem nem volt. Sem hányinger, sem szédülés, sem kívánósság, vagy kajaundor.
2013. márc. 21. 16:15
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Akkor ezek szerint igaz, ami a "nagykönyvben" meg van írva.. :)

2013. márc. 21. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a menstruáció előtt 2 nappal nagyon érzékeny lett a mellem, hozzá sem lehetett érni. A teszt csak 2 nappal utána lett pozitív.
2013. márc. 21. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!