Mennyire vagytok megelégedve a saját vezetési képességeitekkel?
Elégedettek vagytok azzal, ahogy az autót tudjátok kezelni például szűk parkolásoknál, különféle manővereknél?
Vagy ahogy közlekedtek a mindennapokban, akár itthon, akár külföldön?
Mivel 29 éve van hivatásos jogosítványom, és több mint másfél millió km van a hátam mögött, azt mondhatom hogy elégedett vagyok.
Persze én sem vagyok tökéletes, és biztosan vannak nálam is jobbak, de összesen két koccanásom volt, és csak az egyikben voltam egyértelműen én a hibás.
Tájékozódni nehezen tudok idegen helyen, ma már pesze a GPS segít ezen.
Jól vezetek, ügyesen parkolok, de nem vagyok profi, pl. gumit füstölni, driftelni nem tudom hogyan kell.😀
Magamat én is jónak, jobbnak tartom, 30 ezer km körül vezetek egy évben, ugyanakkor nekem is vannak olyan napjaim, hogy inkább nyűg a vezetés, annyira rossz ütemben történik minden.
Viszont ezt úgy gondolom, hogy igazán csak más tudja megítélni, főleg az, aki sokat ül melletted. A barátnőm például a barátnőit, egy-egy fiú barátját szokta kiemelni, hogy milyen ügyesek, leparkolnak bárhova.
Például én, ha nem muszáj és van másik hely, ahol megállhatok, akkor nem állok be oldalsó parkolással, ha mégis akkor is finomítok rajta egyszer-kétszer, nem mindig sikerül egy manőverből azonnal.
#8 Parkolni nem is feltétlen kell egy manőverből. :) Azt csak a hivatásos jogsis apukák erőltetik. :D Én amúgy úgy ítélem meg ezeket a "rossz napokat", hogy
1. motorra felülnék a mostani állapotomban? Ha nem, akkor bár elvezetném az autót, valószínűleg nem úgy, ahogy kéne.
2. Motoron utast vállalnék? Ha nem, akkor nem vagyok vezetésképes hangulatban-idegállapotban-kialudtságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!