Ha az ember neki tolat egy autónak, a saját autója is feltétlen sérül?
A fehér autómmal nemrég parkolás közben neki tolattam egy sötétkék autónak - meghúzni biztos nem húztam, mert csak egy pici koccanás hallatszott, más nem.
Miután beálltam, megnéztem, hogy történt-e sérülés. A kék autó lökháritóján volt egy fehér, kb kör alakú folt (csak fehér körvonal) és ugyanazon az oldal, elől karcolás nyomok voltak, mig az enyémen semmi. Sem egy karcolás, sem egy horpadás vagy festék nyomok. Emiatt azt monták, hogy több, mint valószinű, hogy nem én voltam, ne hagyjak adatokat, ne fogjon a másik egy balekot, akire rákenheti a balesetet.
Vélemény?
Simán lehet, hogy a tiéden nem látszik.
Te meg nekimentél. Úgy korrekt, ha vállalod a felelőséged. A kárszakértő meg tudja mondani, hogy attól lett-e.
Amúgy a biztosításodnak tök mindegy mennyit fizet ki a javításra.
Ne hallgass rájuk. Simán sérülhet, de nem is ez a lényeg. Bárkivel megesik az ilyen. Ismerősöm 20-on x éve vezet tűzoltóautót, remek sofőr sosem volt balesete de egyszer valahogy ő is összehozott egy ilyen tolatást, na bumm.
Lelkiismeret furdalásod lesz ha nem hagyod ott az adataidat, annyit nem ér ez. Neki tolattál, sérülést is felfedeztél. Én tuti hogy hagynék adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!