Jogosítvány hosszabbítás. Lejárt az orvosim a mai napon, feltétlen ma kell megcsináltatnom az orvosit, vagy lehet más időpontban is?
Akkor csinálod meg az új orvosi, amikor akarod. Nyilván addig nem tudsz jogosítványt hosszabbítani.
A jogosítványra való jogosultság nem veszik el, akkor sem, ha 10 évig nem hosszabbítod meg, nem kell újra sem kresz, sem semmi.
Hogyan kötődne össze a gépjármű-vezetési vizsga és az egészségügyi alkalmassági vizsgálat? Nem külön volt a gépjármű gyakorlati vizsgád és az orvosnál az egészségügyi alkalmassági vizsgálatod?
Mondott olyat a vizsgabiztos, hogy „Megfelelt, ez a vizsga 2020. február 6-ig érvényes”? Az egészségügyi alkalmassági papíron van határidő, hogy meddig érvényes.
Ha ennyire nem vagy képben, ne lepődj meg, ha az egészségügyi alkalmasságod érvényessége nem február nem tudom én hányadika lesz, mert nem tudom mikor mész; hanem a születésnapod.
Akinek már a születésnapjához igazított lejárat van, az jobban is jár, ha a lejárat után végezteti el a vizsgálatot, mert nem rövidül egy évvel az időtartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!