Jártál már úgy, hogy nem talaltál egyik benzinkúton sem benzint és addig jártad a kutakat ameddig vegül teljesen kifogyott a benzined és hazamenni sem tudtál?
Pont emiatt legalább 15 litert hagyok benne, mikor tankolni indulok.
Kicentizni sosem szoktam, de azelőtt előfordult, hogy csak 5-6 liter volt benne, mikor tankoltam. Hozzáteszem: megyeszékhelyen lakom, ahol legalább féltucat benzinkút van néhány km-en belül.
Ráadásul közel van a szlovák határ is. Amióta egyre nyugtalanítóbb híreket hallok, megfogadtam, hogy annyi benzint mindig hagyok az autóban, hogy ha minden kötél szakad, a legközelebbi szlovák benzinkútig eljussak.
Én ezért csinálom azt hogy ha látom hogy félig van a tank akkor elmegyek és tele nyomom. Nekem átlagosan 1 hónapba 30 liter elég. Ha hosszabb utat tervezek akkor jóval elötte elmegyek és teletankolom, nem útközbe fogok keresgélni, de ezt régen is így csináltam.
Én ahol lakok 20km-es körzetben elég sok benzinkút van és egyiknél mindig van üzemanyag. Meg én főleg most soha sem várom meg hogy kifogyjon annyira hogy már centizgetni kéne.
Haverom autójába alig volt benzin és nem állt neki ide-oda mászkálni hogy hol van hol nincs, azt csinálta hogy megnézte a közeli benzinkutatak ahová eltud menni és egyesével felhívta őket hogy hol tudnak benzint adni és ahol azt mondták hogy menjen nyugodtan mert van bőven akkor fogta magát és elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!