Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Melyik benzinkúton lehet...

Melyik benzinkúton lehet normál áron (480) 95-ös benzint venni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 25. 11:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobbakon biztosan
2022. nov. 25. 11:20
 2/11 A kérdező kommentje:

MOL? OMV? Melyikre mondanád biztosra?

Ez mostanság változott. Egy hete még tudtam egy kis benzinkúton is 480-ért tankolni, de most már csak "piaci áron".

2022. nov. 25. 11:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
MOL-on mindig kapok szerencsére (Tatabánya környéke)
2022. nov. 25. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem változott. Ami új, hogy a MOL nem szállít azoknak a kis kutaknak, akik később szerződtek velük.
2022. nov. 25. 11:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Wazeban megnyomod hogy benzinkútra akarsz menni, akkor ott kiírja melyik kúton mennyiért tudsz tankolni
2022. nov. 25. 11:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol, csak a kis kutak, ahova nem szállít a MOL a kiadható mennyiséget korlátozták le 1 literre, kvázi megszüntetve az ársapkás benzin árusítását. De 0-ra nem korlátozhatják, mert a kormány rendeletet hozott. MOL, OMV, Shell ad rendes mennyiséget 480-ért, kisebb kúton meg amúgy sem tankolnék, csak ha 5 falunyi sugárban nem lenne más.
2022. nov. 25. 12:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

De csak mert nem az Alföldön laksz (5 falu = 70km).

Egyébként MOL, OMV, Shell, ha van a közeledben, akkor Lukoil, AVIA, O!L, Auchan 99%-ban árul hatósági áron üzemanyagot. Mennyiségi korlátozás előfordul, de nem irreálisan alacsony, 15 liternél kevesebbel nem találkoztam.

2022. nov. 25. 15:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

#7 De csak mert pont ott lakom, Szolnok megyében. De igen, amikor a román határ mellé mentem baromi hosszú úton, én is kis kúton tankoltam, még hamarabb le is kellett jönnöm az M44-ről, hogy találjak egy benzinkutat. Papíron MOL, kinézetre nem, nem tudom, ott pl. most mi a helyzet (Kondoros). Visszafele is ott tankoltam, mert onnastól az úticélig csak egy önkiszolgálót láttam és vasárnap is volt.

Lukoil már hónapokkal ezelőtt is 20 literig engedte a hatósági árat, motorosoknak ez mindegy, autóval már nagyon nem. MOL meg napi egyszer enged hatósági árral tankolni, tehát ha egy nap kétszer tankolsz, másodjára kereshetsz OMV-t vagy Shellt. A 15 liter szerintem irreálisan alacsony, én és (remélhetőleg) a többség legalábbis soha semmit nem tankol úgy, hogy ne tele legyen.

De ha utánaolvasol, bizony szaporodnak az 1 literes korlátozások a kis kutaknál.

2022. nov. 25. 15:18
 9/11 NTBS ***** válasza:
100%
A nagyobbak esetén.
2022. nov. 25. 15:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hol élsz, de én eddig simán tankoltam. :)
2022. nov. 26. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!