Melyik benzinkúton lehet normál áron (480) 95-ös benzint venni?
MOL? OMV? Melyikre mondanád biztosra?
Ez mostanság változott. Egy hete még tudtam egy kis benzinkúton is 480-ért tankolni, de most már csak "piaci áron".
De csak mert nem az Alföldön laksz (5 falu = 70km).
Egyébként MOL, OMV, Shell, ha van a közeledben, akkor Lukoil, AVIA, O!L, Auchan 99%-ban árul hatósági áron üzemanyagot. Mennyiségi korlátozás előfordul, de nem irreálisan alacsony, 15 liternél kevesebbel nem találkoztam.
#7 De csak mert pont ott lakom, Szolnok megyében. De igen, amikor a román határ mellé mentem baromi hosszú úton, én is kis kúton tankoltam, még hamarabb le is kellett jönnöm az M44-ről, hogy találjak egy benzinkutat. Papíron MOL, kinézetre nem, nem tudom, ott pl. most mi a helyzet (Kondoros). Visszafele is ott tankoltam, mert onnastól az úticélig csak egy önkiszolgálót láttam és vasárnap is volt.
Lukoil már hónapokkal ezelőtt is 20 literig engedte a hatósági árat, motorosoknak ez mindegy, autóval már nagyon nem. MOL meg napi egyszer enged hatósági árral tankolni, tehát ha egy nap kétszer tankolsz, másodjára kereshetsz OMV-t vagy Shellt. A 15 liter szerintem irreálisan alacsony, én és (remélhetőleg) a többség legalábbis soha semmit nem tankol úgy, hogy ne tele legyen.
De ha utánaolvasol, bizony szaporodnak az 1 literes korlátozások a kis kutaknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!