Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jártál már úgy, hogy nem...

Jártál már úgy, hogy nem talaltál egyik benzinkúton sem benzint és addig jártad a kutakat ameddig vegül teljesen kifogyott a benzined és hazamenni sem tudtál?

Figyelt kérdés
Azt beszélik a hirekben hogy sok kúton nincs benzin. Nem otthon élek ezért nincs tapasztalatom de itt előfordult hogy panik miatt az emberek megrohamozták a kutakat és több helyen kifogyott a benzin 2-3 napra. Elgondolkodtam hogy mi lehet azokkal akiknél üresben jár a mutató, és a környéken már kifogytak a kutak.
2022. dec. 2. 02:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
Akik hagyják hogy lefeküdjön a mutató, azok meg is érdemlik. 🤷‍♂️
2022. dec. 2. 05:14
 2/15 anonim ***** válasza:
63%

" Nem otthon élek ezért nincs tapasztalatom "

Akkor honnan jön ez a kérdés?

Csak úgy kitaláltad hogy te is tegyél már fel kérdést.

EZt inkább ott kérdezd ahol laksz.

2022. dec. 2. 05:42
 3/15 anonim ***** válasza:
50%

#2: Csak kíváncsi, ott hiába kérdezné, nyilván nem ilyen lúzer országban él, ott el se tudnak képzelni ilyesmit.

Kérdező: természetesen elkezd az ember telefonálni minden ismerősének, hogy nem tudnának-e hozni pár liter benyát. Vagy ha olyan helyen van, ahol nem maradhat az autó akkor autómentőt hív, az zsebbenyúlós.

2022. dec. 2. 06:54
 4/15 anonim ***** válasza:
8%
Én azt hittem mindenki otthon él, ez az otthon definíciója.
2022. dec. 2. 07:30
 5/15 anonim válasza:
18%
Velem ilyen sosem történhet, nincs autóm.
2022. dec. 2. 07:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
#4 Nem, az a lakhely. Legjobb esetben a lakhely és az otthon megegyezik, de főleg manapság egyre kevésbé, mert az emberek max lakhelyet tudnak megengedni maguknak, nem pedig otthont.
2022. dec. 2. 07:50
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Még nem jártam úgy, de eleget játszottam a gta-val...
2022. dec. 2. 08:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, épeszű ember nem centizi ki.
2022. dec. 2. 08:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én abszolút nem centiztem ki, de azért az sem normális, hogy egy 200 km-es több napos utazás előtt hajlandó voltam 4 kutat is végigjárni, hogy 2/3 helyett teli tankkal induljak útnak. Itt tartunk, mert valójában lófåszt sem csinált a kormányunk a népszerűséghajhászáson kívül.
2022. dec. 2. 10:09
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem jártam így, azonban elgondolkodtam rajta, hogy miért csak Magyarországon alakult ki üzemanyaghiány? Semelyik másik Európai országban nincs tankolási korlátozás és nincs hiány.
2022. dec. 2. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!