Hogyan tudnám felturbózni a hátra lévő pár alkalmat,hogy menjen a vezetés?
Hááát.. számíts rá, hogy fogsz hideget-meleget kapni erre a kérdésedre. Tulajdonképpen ha van jogsid, teljesen mindegy, hogy eltelt közben 20 év, de átmentél egy igen szigorú vizsgán, vagyis AKKOR tudtál vezetni, és most sem gondolom, hogy szükséges lenne ehhez 12 óra, de azt sem, hogy pont az az 1 alkalom váltana világot, ami elmarad.
Feltételezem, nem nem tudsz vezetni, hanem félsz a vezetéstől, de ez nem fog megváltozni 30 alkalom után sem, amíg úgy vezetsz, hogy mindig van melletted valaki, aki mellett nyugodtan félhetsz, mert belelép, ha hibázol. Ezt a félelmet próbáld valahogy elengedni magadban. A közlekedésben mindig lesznek mások, de ha betartod a sebességet, és figyelmes, körültekintő vagy, saját hibádból kevés eséllyel fordulhat elő baleset.
A maradék időben meg olyanokat nézzetek, ami nehezebben megy, akár parkolás, telezöld, stb.
Köszi a választ! :) Egy alkalom tényleg nem is lenne gond,de hát itt már öt-hatrol van szó.Az a baj H szerintem különbség van aközött,hogy úgy nem vezetett 20 éve valaki,hogy azért előtte évekig,vagy úgy,mint én,hogy épp meglett a jogsija,és azóta semmi.
Sajnos még nem vagyok elég figyelmes és körül tekintő, még nagyon sok az inger,ha városban vagyunk,nagyon sok mindenre kell figyelni, és egyelőre a kocsi kezelése sem megy magabiztosan.Tartok tőle ez a pár alkalom meg kevés lesz,de az esélytelenek nyugalmaval feltettem a kérdést,hátha jon jó ötlet. A tiéd is jó amugy,és köszi. :)
(Aztán lehet a többi olyan válasz lesz,ami miatt mindig megbanom,hogy két évente egyszer kérdést írok ki ide. :D)
" Decembertől már nem akartam vezetni,mert lesz egy kisebb műtétem,ami miatt kiesik két hét,utána meg már költözés,pakolás,karácsony,stb. "
Éedekes ám hogy neked lehet dolgod meg nincs kedved vezetni és nem érsz rá, de az oktató az mindenben álljona rendelkezésedre.
Meg te is volt hogy nem értél rá és szerintem ne reklamálj .
Én azért próbálnék rugalmas lenni a helyedben, ha már így jött ki, akkor férjen bele még pár alkalom karácsony előtt pl.
Eleve én abban nem látok rációt, hogy tartasz a vezetéstől, de azért kihagysz több mint egy hónapot, mert ott már neked kényelmetlenség.
Most ezzel nem beszólni akarok, mint a négyes válaszoló, csak hogy szerintem érdemes lenne megfontolni az elmaradt órák pótlását, te is megnyugodnál tőle picit.
És legyél határozottabb az oktatóval, nem, nem adod át többet random Mancikának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!