Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az ilyen emberek...

Mit gondoltok az ilyen emberekről, vagy esetleg rólam?

Figyelt kérdés

Pár hete van jogosítványom. Szeretek is vezetni, viszonylag sokat is megyek és biztosnak érzem a figyelmem, tehát szerintem biztonságosan vezetek és be is tudok illeszkedni a forgalom ritmusába.

A mai nap egy parkolóból tolattam ki közvetlen az útra, mert ott van egyből a parkoló.

Nagyon messze jött egy autó, talán még akkor nem is láttam amikor elkezdtem kitolatni. Aztán mit ad isten lefulladtam indulásnál.

Egyből a tükörbe néztem nem-e tartok fel senkit. (Különben nem egy nagyforgalmú út)

Láttam, hogy közeledik egy autó mögötte messze meg még egy.

Ugye ott álltam az út közepén ártatlanul, senkit nem veszélyeztetek.

Az igaz, hogy feltartottam ezt a 2 autót 5 másodpercig, legyen 10.

De mire én indítottam volna újra az autót már mögöttem volt az egyik autós aki szó szerint ráfeküdt a dudára és jobbról idegbeteg módon megelőzött, miközben már én is elindultam.

Én értem, hogy sietünk, meg ide-oda kell menni. De basszus, 10 másodpercért?

Ennyire megbocsájthatatlan egy lefulladás?

2022. nov. 14. 11:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is voltak, lesznek és vannak idióták ... erre ennyit tudok mondani
2022. nov. 14. 12:05
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd lelkedre lesz ez még rosszabb is.
2022. nov. 14. 12:06
 3/24 A kérdező kommentje:
Ezekszerint az empátia nem velünk született tulajdonság. :)
2022. nov. 14. 12:08
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg végiggondolni, mit tanulhatsz esetleg az esetből (olykor semmit), a többit meg felejtsd el.
2022. nov. 14. 12:08
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem engedd el az ilyet. Nagyon sok az utóbbi időkben az idegbeteg sofőr az utakon.

Mindenki rohan, siet, kapkod, megy árkon-bokron, és ha valamiért meg kell állnia amire nem számít, akkor rögtön dudál, meg anyázik... Néha én se értem, hogy ezeknek mind ennyire ki van centizve az idejük, vagy "gyárilag" ilyen türelmetlenek?

Annyit tudsz tenni, hogy amíg kezdő vagy, ragasztasz az autó hátuljára egy T matricát, bár van akit az se érdekel. De mondom, valószínűleg lesz még jópár ilyen helyzeted. Fel se kell venni, le kell szarni. 10 másodpercbe tényleg nem hal bele senki. Nem 5 perce blokkoltad már az utat.

2022. nov. 14. 12:11
 6/24 A kérdező kommentje:
Áhh. Szerintem, ha kitenném a T-s matricát akkor még több “utálóm” lenne. :)
2022. nov. 14. 12:13
 7/24 Beviz Elek ***** válasza:
74%

Az autós egy türelmetlen tulok volt, sajnos vannak ilyenek.

Azért van itt egy másik apróság is ami feltűnt. Fényezed magad hogy mennyire jól megy a vezetés, de a lefulladás után mit csináltál hogy 5-10 másodpercet feltartottad őket? Megittál egy kávét? Kurblis a kocsid? Vagy hihetetlenül lassú voltál vagy pedig nem is voltak olyan messze hogy legyen időd biztonságosan kitolatni.

2022. nov. 14. 12:31
 8/24 A kérdező kommentje:

Azért tudom biztosra mondani a távolságot, mert amikor elkezdtem kitolatni még csak látómezőben sem voltak.

Fényezni nem szándékoztam magam, ne vedd annak.

Igen 10 másodpercet biztos álltam az út jobb szélén. Igen lehet lassú voltam. Írtam is, hogy nem vitatom, hogy akadályoztam ezt a 2 autót.

10 másodpercig. :)

2022. nov. 14. 13:12
 9/24 anonim ***** válasza:
Idióták mindig lesznek, meg olyan mazsolák is akik azt hiszik jól vezetnek, aztán még egy parkolóból sem tudnak kiállni. Mindegyik más helyzetben veszélyes
2022. nov. 14. 14:24
 10/24 anonim ***** válasza:
46%

Az egy dolog, hogy vannak akik egy pillanat alatt képesek felrobbanni ha néhány másodpercet várni kell.

Az meg a másik, hogy ha majd tapasztalt sofőr leszel és éppen sietsz valahová, bizonyára te is rá fogsz támaszkodni a kürt nyomógombjára.

Majd jusson eszedbe! ;)

2022. nov. 14. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!