Nem adtam meg az elsőbbséget, hibáztam. Mit gondoltok az ilyen veszélyes emberekről? ( videó)
Szóval, ma mentem a megszokott útvonalamon, amikor láttam, hogy a szembejövő jobbra megy ,elindultam. ( az volt a fejembe, hogy van a szemből jövőknek jobbra kanyarodó sávja, de az a másik utca :/ itt ilyen nincs)
Az ilyen sofőröket ki kellene vonni a forgalomból?
Történet furcsasága, hogy utána vészvillogóztam, ő villantott, de egy helyre vezetett utunk , és én oda mentem hozzá bocsánatot kérni, azt mondta " semmi gond"
Neki lehet, de nekem ez nagy törés, ilyen még nem volt 3 év alatt, és igen, naponta vezetek... ez benne a félelmetes.
Itt a videó : [link]
( 6 másodperces, hangot kivágtam, káromkodtam )
Véleményeket is várnék.
Balf/sz voltál, mindenkivel előfordul.
Az viszont már aggasztó, hogy a megszokott útvonalon néztél be ennyire valamit
Nyilván nem mindegy, hogy milyen a későbbi reakciója.
Te beláttad és valszeg törekedni fogsz rá, hogy a továbbiakban nagyobb figyelemmel kísérd a forgalmat.
Ez nem volt nagy hiba, még csak hirtelen fékezésre sem kényszerítetted.
Én simán be is vágok így elé, ha sietek és a szemből jövő tökörészik.
Szerintem ebben az égvilágon semmi nincs.
Nem adtad meg az elsőbbséget, ő látta hogy nem adod meg, lassított, ennyi. Nekem mondjuk fura lenne ha az előttem lévő kiszállna és odajönne az út közepén bocsánatot kéregetni.
Nem a út közepén , hanem a benzinkúton kértem bocsánatot, ő is oda ment.
Jó, de én ilyet soha nem csináltam még, én úgy vélem percízen vezetek, ahogy azt kell(ene) egy békategóriásnak aki nem rendelkezik millió km gyakorlattal. Nekem csak 100 ezer van kb.
De látjátok, nem jött össze, hibáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!