Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem adtam meg az elsőbbséget,...

Nem adtam meg az elsőbbséget, hibáztam. Mit gondoltok az ilyen veszélyes emberekről? ( videó)

Figyelt kérdés

Szóval, ma mentem a megszokott útvonalamon, amikor láttam, hogy a szembejövő jobbra megy ,elindultam. ( az volt a fejembe, hogy van a szemből jövőknek jobbra kanyarodó sávja, de az a másik utca :/ itt ilyen nincs)

Az ilyen sofőröket ki kellene vonni a forgalomból?

Történet furcsasága, hogy utána vészvillogóztam, ő villantott, de egy helyre vezetett utunk , és én oda mentem hozzá bocsánatot kérni, azt mondta " semmi gond"

Neki lehet, de nekem ez nagy törés, ilyen még nem volt 3 év alatt, és igen, naponta vezetek... ez benne a félelmetes.

Itt a videó : [link]

( 6 másodperces, hangot kivágtam, káromkodtam )

Véleményeket is várnék.

2018. dec. 7. 06:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ricsi(sic) így lelkizne...:)
2018. dec. 7. 16:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez sokunkkal előfordul, hogy balf.szkodunk sajnos.
2019. febr. 25. 18:44
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Haveromnak volt egy kicsit törött autoja. Hasonló szituba gazt adott, es a biztosito mar fizetett is mert nem o volt a hibás
2020. máj. 23. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!