Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy indultok el egy emelkedőn...

Hogy indultok el egy emelkedőn állásból?

Figyelt kérdés

Én így csinálom:

1. Megállok mivel piros lett a lámpa

2. Nyomom a féket a jobb lábammal, kuplung üresben

3. Benyomom a kuplungot, beteszem egyesbe, a jobb lábammal még mindig tartom a féket,

4. Addig emelem a kuplungot míg a fogáspont nincs meg, vagyis míg el nem indulna az autó

5. Akkor leveszem a lábamat a fékről és adok egy kis gázt és úgy emelem a kuplungot is fel.

Ez nem rontja az autót? Nem használok kéziféket, nem tanították ezt nekem. Benzines suzuki swift 1.0 autóval csinálom így épp hogy nem fullad le de már rezeg egy picikét amikor leveszem a lábamat a fékről hogy gázt adjak

2022. nov. 3. 14:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A visszagurulásgátló remek találmány ám, de ha nincs, akkor sem nagyon szórakozok a kézifékkel. Amennyit nekem emelkedőről kell indulnom… hát kopjon kicsit az a kuplung.
2022. nov. 5. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.