Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy nem bizonyítható a...

Hogy nem bizonyítható a gyorshajtás?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt lakott területen nekem jött egy száguldozó motoros, és a helyszínelő rendőrök engem hibáztatnak a történtek miatt, mert nem adtam elsőbbséget.

Tehát egy kereszteződésben álltam, rendesen szétnéztem és nem jött senki, így jobbra kikanyarodtam a főútra. Egy másodperccel késobb bal oldalról nekem ütközött egy motoros, és az autóm bal első kerekét találta el, majd átbukfencezett a motortér fölött. Szerencsére nem sérült meg komolyan, de az autómat tönkretette, mert kifordúlt a bal első kerekem. Biztos legalább 200-250el száguldozott, mert egy pillanattal előtte még sehol sem volt, majd hirtelen megjelent, mintha odateleportált volna a semmiből. Teljesen kivédhetetlen volt, és most elvették a jogsim, és a kárbejelentőt is úgy töltötték ki, hogy én vagyok a vétkes. Hiába próbáltam bizonygatni az ártatlanságom, a rendőrök szerint nem bizonyítható, hogy a motoros gyorsan ment volna.

2022. okt. 19. 17:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül a te érdeked lett volna, hogy bebizonyosodjon a vétlenséged.

Ez így már eső után köpönyeg.

2022. okt. 19. 18:10
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

"Biztos legalább 200-250el száguldozott, mert egy pillanattal előtte még sehol sem volt"

Hát persze...

2022. okt. 19. 18:12
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

na magyarázz már hülyeségeket

ha olyan gyorsan jött volna hogy nem veszed észre akkor nem ússza meg törések nélkül, még 50-nél is komolyan meglehet sérülni ütközésben

te vagy a hibás hogy nem vetted észre

2022. okt. 20. 01:03
 14/24 anonim ***** válasza:
91%
A bíróságon az ügyvédeddel hivatkozzatok a másik fél megtévesztő sebességére. Mondjuk 250-nél a sérülés tuti komolyabb lett volna, szóval szerintem kamu az egész.
2022. okt. 20. 02:18
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Annyira bírom az ilyen történeteket, hogy nem lát senkit az úton, majd miután ütközik, hirtelen már tudni véli, hogy a másik fél gyorshajtott. De hát akkor mégis látta. 🤔
2022. okt. 20. 08:38
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Kezit csókolom, vissza tetszett kapni a jogosítványt, és rögtön balesetet tetszik okozni? Pedig már a múltkor sem sikerült kimagyarázni:

https://www.youtube.com/watch?v=XtuDbUk-QxQ

2022. okt. 20. 12:33
 17/24 veterán vas ***** válasza:
91%

Tehát, van egy motoros, aki olyan gyorsan közlekedik, hogy nem is látod.

Bár nem látod, azt azért biztosan tudod, hogy 200-al jött.

Szóval ez a látod/nem látod motoros, fogja magát, 200-al kiüti az autód futóművét, azután pedig simán elsétál......

Milyen anyagot szívsz?

.

2022. okt. 20. 12:56
 18/24 A kérdező kommentje:
Jó, akkor talán nem 200al jött, de az is biztos, hogy több mint 50el. Szanaszét törte az autómat, a bal első kerék kifordult, tehát akármerre tekerem a kormányt, a kerék nem mozdul. Vontatni sem lehet, mert úgy befordúlva le van blokkolva. A bal első sárvédő kuka, szélvédő megrepedt, így az is kuka. A motorháztető is megsérült, de az talán javítható. Még nem tudom mennyibe fog kerülni a javítás, de azt mondták, hogy kb fél millióra számíthatok + 30ezer volt az autómentő. Mindezt nekem kell kifizetnem, ráadásul drágább lesz a kgfb és a jogsim is bevonták. Nagyon igazságos mindezt egy ámokfutó miatt elszenvedni.
2022. okt. 20. 14:23
 19/24 veterán vas ***** válasza:
90%

Talán még az is benne van a pakliban, hogy a motoros is följelenthet.

Egy kicsit olyan dolog ez, mint amikor nem érted, hogyan lehet az, hogy mindenki szembe jön veled az autópályán.

2022. okt. 20. 14:41
 20/24 anonim ***** válasza:
85%
#18 Örülj neki, hogy csak anyagi károd keletkezett, meg annak, hogy nem lett komoly bajod sem neked, sem a motorosnak. Azzal semmit nem érsz el, hogy itt próbálsz meggyőzni embereket, mert ennyi infóból kb. az jön le, hogy fekete-fehéren hibáztál, alá is írtad erről a papírt, tehát további panasznak helye nincs. Hívhatod ámokfutónak, nem tudod, mennyivel jött, és mellesleg megjegyzem, Budapesten tök mindennapos, hogy Budapesten 60-as táblánál is 90-nel száguldoznak a 20 éves BMW-vel. Biztos nem ment 100-zal sem az a motoros, ha ennyivel megúszta, az 50 helyetti kb. 70-et meg nem a te dolgod megítélni. Ráadásul ekkora sebességnél LÁTNOD KELLETT, csak úgy gondoltad, kiférsz. Ugyanis két opció van: vagy hosszú egyenes szakaszon érkezett a motoros, tehát miért nem láttad, vagy nem túl távoli kanyarból, ami esetén viszont lehetetlen, hogy ekkora sebességre felgyorsult és nem észlelt téged, miközben te nagymamatempóban kikanyarodtál. Ez a te sarad, akárhogy csűröd-csavarod.
2022. okt. 20. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!