Ha bevágnak elém, akkor hogy bizonyítható, hogy nem én mentem neki hátulról a követési be nem tartása miatt?
Például ma a Hungárián mentem a belsőben, és a külsőben haladó villantott egy indexet, majd berántotta elém a kormányt.
Kellemetlenül nagyot kellett fékeznem, aztán nyomott elakadásjelzőt bocsánatkérés gyanánt, de ha neki megyek,akkor hogy bizonyítom?
Bár ez az ember rendes volt, mert később mikor pont mellé kerültem a pirosnál, átnéztem, ő meg intett, hogy elnézést kér.
De nem sok ilyen van sajnos...
Ha nincs fedélzeti kamera, majd a rendőr eldönti!
Nekem is eldöntötte!
2003 Eger-KErecsend között féktávon belül kijött elém egy vén trotty 70és a halál között balról és földútról.
Motorom gazdasági TK neki meg csak egy lámpabúra és a lökös sarka sérült.
Fedélzeti kamera esetén persze könnyebb a dolga a rendőröknek! Ebájon kapni már 5-8eFt ért is ami nem a legjob de annyit pont tud amit kell....
Nekem nem volt akkor kamerám...
Tanuk nélkül sehogy nem bizonyítod be. A rendőr csak felveszi az adatokat,métereket ,de ha mindkét fél mást állít akkor széttárja a karját és majd a bíróság dönt végső soron szakértők bevonásával,ha eljut addig az ügy. A te esetedben valószínűleg bevallotta volna a hibáját a másik fél,de ha kifogsz egy bunkót az egyből letagadja a sávváltást és azt mondja hogy ő fékezett forhgalmi okokból te meg a seggében voltál és belementél.
Szóval: kamera. Sajnos a köztéri kamerák valahogy soha nem arra néznek ilyenkor,amikor valami történik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!