Mi lehet az oka szerintetek hogy manapság egyre több órával mennek vizsgázni a tanulok? (40-de akár 50-ről is hallottam)?
Én 1993-ban pont honvédségi támogatással csináltam, még bevonulás előtt a jogsit, B és C kategóriát egyszerre, de csak a vezetési órákat fizették, kresztanfolyamot és a vizsgákat nem. Mellesleg 10 éve korom óta szemüveges vagyok, szóval ez nem kizáró ok a gázálarc miatt :D A kreszviszga másnapján már mentünk vezetni, és 1-2 alkalmat leszámítva hétköznap minden nap. 4-en voltunk akik elsőre átmentünk a kersszen, így pont 2-2 párban mentünk, felváltva a Golffal és az Aviával. Kb 2 hónap alatt le volt tudva az egész, és akkor még külön volt a rutin és a városi vezetés. Első hónapban rutin, másodikban városi, és plusz óra egyikünknek sem kellett. Szerintem ebben pont ez volt a jó, hogy folyamatosan tudtunk gyakorolni, és nem voltak hosszú kihagyások mint most mikor csak hetente 1 alkalom van, vagy még ennél is ritkább.
Ezen felül azért egyikünk se akkor tanulta, hogy hogyan kell az autót kezelni, párszor én is voltam apámmal előtte vezetni, kocsit is sokat szereltem, szóval tudtam hogyan működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!