Most hallottam vmi olyasmit h ha +buksz 1ből azt fel lehet venni vizsgázni kell majd belőle de nem csúszol. Igaz ez?
Figyelt kérdés
Várom a válaszokat2009. aug. 24. 21:20
1/3 anonim válasza:
Ja...
Ha +buksz 1-ből, azt elküldik vizsgázni (=pótvizsgázni!) és (ha átmész a vizsgán, akkor) nem csúszol...
Igen, EZ igaz! :]
(Látom, te magyarból buktál.)
2/3 A kérdező kommentje:
Haha tényleg :D Nem nem magyarból,csak fáradt vagyok haver meg keresi a kiskapukat...
2009. aug. 24. 21:32
3/3 anonim válasza:
De most egyetemről vagy középiskoláról , általános iskoláról beszélünk? Mert nem mindegy. Közép és ált suliban , de úgy általában mindenhol elmondható,hogy ha átmész a vizsgán akkor nem csúszol, vagyis a rendes medrében folytathatod a tanulmányaidat. Közép és ált suliban automatikusan pótvizsgáztatnak, egyetemen fel kell venni uv-t ( utóvizsgaidőpontot), arra elmenni és ha átmész akkor király megy minden a maga útján. Ha nem mész át közép ált suliban évet ismételsz. Egyetemen meg van 2 uv lehetőséged, vagyis összesen 3x vizsgázhatsz, és ha nem mész át akkor két lehetőség van, minden megy tovább,mert nem épül semmi arra az adott tárgyra és újra felveheted,még 2 félévig. 1 tárgyat csak 3 félévig veheted fel, ami 9, dékáni engedéllyel 10 vizsgaidőpontot jelent, ha ekkor sem sikerül akkor automatikusan kirúgnak, ha nappalis vagy nincs vész ,mert levelezőre a legtöbb esetben átvesznek. Akkor van inkább baj ha olyan tárgyból buksz meg amire épül valami ,mert akkor is felveted azt a tárgyat újra amiből megbuktál,de a ráépülőt nem , és ezért azt tolod magad előtt és rossz esetben emiatt legalább egy félévvel ,de inkább egy évvel később fejezed be az egyetemet. Na ezért mondtam ,hogy bonyolult. Tessék normálisan fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!