Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miket ismételjek át vezetés...

Miket ismételjek át vezetés előtt?

Figyelt kérdés
Jövőhéten kezdem el a vezetést,és úgy érzem,hogy elég sokmindent nem tudok. Fél év eltelt a kreszvizsgám óta,és elég sokat felejtettem. Az is meleg volt,mert 1 ponton múlt hogy àtmentem,bár a képes feladatokat hibàtlanul kitöltöttem,mert megértettem az elsőbbségadás lényegét,inkàbb azokat a kérdéseket hibáztam el,aminek nem sok köze van a vezetéshez,legalább is gyakorlatban. Az alapokra emlékszem,sebességkorlàtok,táblàk,stb,és úgy érzem hogy faluban nem lenne gond a vezetés,de pl vàrosban ahol több lámpás kereszteződések vannak,fogalmam nincs mit csinálnék. Az oktató is elég bunkónak tűnt telefonban,így most még amiatt is stresszelek. Tudnàtok tanácsot adni,hogy miket nézzek àt?

2022. okt. 1. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bele fogsz rázódni azonnal, ne aggódj. Én 4 évig nem vezettem a vizsga után és 1-2 lefulladástól eltekintve semmi baj nem volt.
2022. okt. 1. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Jaa kresz vizsgára volt még csak és most kezded a vezetést. Bocsi, félreértettem.

Hát ebben az esetben még szedd elő a jegyzeteket, tankönyvet, vagy nem tudom mije van manapság a tanulóknak, aztán olvasgasd őket, ennyi. Mást nem tehetsz.

2022. okt. 1. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Elsőbbségi szabályok.

Ha tapló az oktató (üvöltözik, lerombolja az önbizalmadat, nem magyarázza el a dolgokat), akkor cseréld le. Jobban jársz, még ha várnod is kell még pár hetet.

2022. okt. 1. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Leginkább a komplett KRESZ-t.

Főleg ha már eddig sem tudtad, akkor ideje lenne megtanulni rendesen.

2022. okt. 1. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!