Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tényleg nem fogadják el az...

Tényleg nem fogadják el az orvosi alkalmasságit vezetéshez, ha csak a tartózkodási címem van rajta?

Figyelt kérdés

A lakcímkártyám szerinti tartózkodási hely van az orvosi alkalmasságimon, mivel körzet szerint ahhoz a dokihoz járok, és ők is ezért írták rá azt a címem gondolom..

De a dokihoz is úgy vagyok beregisztrálva, hogy a rendes lakcím az más, de a tartózkodási lett ráírva. Nem is foglalmoztam vele, Isten se gondolná hogy ebből is probléma tud lenni.

Voltam beíratkozni az autóssuliba, és mondták hogy ebből gond lehet később, mehetek megint vissza, címet cserélni 😐

Az orvosi az mikor fog kelleni még (a beiratkozáson kívül, mert az már megvan), és tényleg gond van abból, hogy a tartózkodási cím van rajta!? (De mégis miért kell ezen is fent akadni, azt mondjuk nem teljesen értem)

Ugye nem kell ezért újra kifizetnem a 7200-at, csak átírják majd és újranyomtatják, igaz? Most napokig nem érek rá elmenni hatodjára a dokihoz a hónapban, de majd előtte mindenképp felhívom őket, hacsak nem tudja itt valaki biztosra a választ 🙂

2022. szept. 13. 09:02
 1/2 anonim válasza:
100%
Az "alkalmassági vélemény" nyomtatványon "állandó lakóhely" rubrika van - ha ide tévedésből a tartózkodási helyet írták be, az hiba, és ki kell javítaniuk (nem hinném, hogy ezért fizetni kellene, nem a te hibád)
2022. szept. 13. 10:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi :)
2022. szept. 13. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!