Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Esztergom forgalmi vizsga?

Esztergom forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vizsgázott mostanában valaki Esztergomban? Letudná nekem írni mik a tapasztalatai és, hogy zajlik a vizsga pontosan? Lassan itt a vizsga és nagyon parázok! Köszönöm szépen!

2022. szept. 24. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz, mint az ország bármely pontján. Ellenőrzi a papírokat, te ellenőrzöd az autót, majd elindultok: követed az utasításokat, megcsinálod a kijelölt rutinfeladatokat és ennyi.
2022. szept. 24. 22:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Én több mint 12 éve csináltam Esztergomba.Akkor még külön voltak a rutin vizsgák és csak utána volt forgalmi vezetés tanulása majd forgalmi vizsga.

Forgalmi vizsga akkor úgy volt hogy Esztergom-kertvárosi rutinpályáról indultunk. Persze indulás előtt a szokásos papírmunka, csekkoltam az autót, el is kellett mondanom mit csinálok, húztam egy tételt amin egy útvonal volt és az oktató szépen mondte merre menjek és mikor melyik irányba kell lefordulni, parkolásnál is mondták hogy pl.: Tesco parkolóba menjek be és orral előre kellett beálljak 2 autó közé.

Azóta nem tudom mi változott, főleg hogy 6 éve jártma utoljára Esztergomba, tehát nem tudom jelenleg hogy vannak a vezetési órák, meg nem tudom hogy a rutinpálya ott van-e ahol régen vagy másik helyen. Meg egy Dorogi ismerősöm aki pár éve tanult vezetni és akkor volt olyan tétel amikor dorogra kellett bemenni vezetni és ott voltak feladatok, majd vissza.

2022. szept. 26. 00:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Tavaly októberben volt a vizsgám Egomban du 2 körül.

Az oktatómmal előtte még tartottunk egy ismétlő órát, majd el kellett vezetnem Esztergom-Kertvárosba a rutinpályára. Húznak kellett 2 papírt, az egyiken a pálya volt, a másikon az, hogy melyik parkolás lesz.

utána előrementem ellenőriznem kellett az autót, amire senki nem nem figyelt.

Aztán...sztem a vizsgabiztos (előtte 2x megbuktatott, 60 körüli túlsúlyos férfi) eléggé unta már az egészet, ezért a Sparnál rögtön be is kellett mutatnom egy megfordulást, majd a parkolóban egy parkolát előre.

utána tolatásnál annyira izgultam, h 1esben akartam kitolatni, erre mondtak a vizsgabiztos és az oktató,h nyugodjak meg, mert a nehezét már megcsináltam.

aztán be kellett mennem Esztergomba, és utána már homályos, h merre mentünk, de a régi buszvégen balra kellett kanyarodnom, hogy lássa, kihúzódok-e balra, ha egyirányúból balra akarok menni. Igen, de 2 autó ki akarta kanyarodni, és az első kilógott, ezért a biztonság kedvéért inkább az első kiengedtem lemondva az elsőbbségről, ami így rendben volt.

sztem utána már semmi nem volt, de nekem kellett visszamennem a rutinpályára, ahol mondta, h megvan.

2022. szept. 27. 16:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!