Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 5ik forgalmi vizsga?

5ik forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés

1.bukás:oktatóm balra kanyarodàsnàl megijedt hogy érinteni fogom a záróvonalat,el is szólta magàt hangosan hogy nehogy ràmenjek-bukta,vb ott gondolkodott mi legyen mert ő semmit nem látott,végül sajnàlkozva megbuktatott

2.vizsga:jogos,előző nap elromlott az oktató kocsi tiszta ideg voltam,elrontottam a parkolást,leblokkoltam

3 vizsga:azért buktaott mert miért 45el megyek 50 tàblánál(2es vizsgán meg pont az a vb azt kifogàsolta,ezért mentem ezen lasabban)

4.vizsga:nagyobb emelkedőn jöttünk ki, ugyan az a vizsga biztos aki màr 2x húzott,ideges voltam,kicsit vissza csúszott a kocsi(nem nagyon van lehetőség itt emelkedőn gyakorolni,ideges is voltam hogy megint a vb aki màr többször buktatott,meg is jegyezte ezt,elcsesztem)

Az 5ik vizsgàn nem vagyok hajlandó ehhez a vbhez menni aki màr 3 buktatott.Minden alkalommal lehordott mintha a vilàg szennye lennék.Minden alkalommal előttem senkit nem buktatott ..

Nem is értem hogy vizsgáztathatott folyton ő

Két hét múlva az 5ik vizsga....utàna pàv.

Nagyon el vagyok keseredve mert nem olyanokon bukok hogy nem tudnék vezetni

...

5ik vizsgán tényleg 2. Vb lesz?

2022. szept. 29. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%
Azért tegyük hozzá, iskolában is lehet akármilyen szemét egy tanár, aki rendesen tanult és mindent tud, azt azért nehéz megfogni. Egy jogosítvánnyal meg azért már embert is lehet ölni, akinek attól függ a sikeressége, hogy ki a vizsgabiztos vagy hogy mennyire stresszel, azt buktassák is meg. Nem sokat kérnek a vizsgán, egy szűk óra koncentrálást, a szabályok betartását és az autó alapszintű kezelését. Nyilván mindenki később szerez rutint, jobb esetben nem egyedül fog vezetni még jó ideig, ha a családi közeg felelősségteljes, de aki egy forgalmi vizsgán nem tud átmenni, az igenis gyakoroljon oktatóautóban még egy kicsit.
2022. szept. 30. 01:53
 12/19 A kérdező kommentje:

Minden szabàlyt betartottam,szerintem ezek nem olyan hibàk amit sikeres vizsga utàn is néha nem követ el egy friss jogsis.

Én is csodàlkozom hogy 3x ugyan az a vb volt,de mondom ez az indok hogy nincs elég vb....

A két vb az 5ik vizsgàn hol azt mondják kettő van hol azt hogy nem.

2022. szept. 30. 14:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Szivatnak ha hiszed ha nem. Akik a városban közlekednek már 20-30 éve azok is meg buknának sajnos ennyire szigorú forgalmi vizsgán. Lehúzás az egész. Még egy ország nincs a földön ahol ennyire le húznak egy tetves jogosítványért. Piacon jobban megéri megvenni már lassan ott tartunk.
2022. szept. 30. 14:04
 14/19 A kérdező kommentje:

Ha nem menne belátnàm hogy nem megy vennék még óràt

Lassan 800km vezettem

Az oktatóm is megmondanà hogy alkalmatlan vagyok még vizsgára ha ez lenne a helyzet(a plusz óràkért màr pénzt sem kér mert tudja mondta is hogy peches vagyok és ő sem tart jogosnak pàr bukàst)

Szóval az sincs hogy össze jàtszana bárkivel...

A stresszt tudom kezelni de ott hogy meglátom hogy az a vb aki màr 2x húzott meg még mondja is az öreg

Hat igen ott elkapott az ideg....

2022. szept. 30. 14:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Autós oktató nem kér pénzt a plusz órákért??? Nehezen akarom elhinni. Olyan a mesében sincs.
2022. szept. 30. 15:55
 16/19 A kérdező kommentje:

Pedig nem kér érte!

Az első vizsga utàn fizettem még be,azóta ő adott,én mondtam neki hogy ne legyen nagyvonalú fizetek de nem kérte

Most a 4ik vizsga utàn is mondtam neki hogy akkor befizetem de azt mondta ne rendesen ő sajnàl és nem érti miért volt ekkora bunkó a vb.

2022. szept. 30. 18:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Akkor már csak az oktatód végtelen kedvessége miatt is szedd össze magad, és menjél át végre.
2022. szept. 30. 18:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Azért az érdekes hogy senki nem bukott meg előtted, aztán jöttél te.

Lehet hogy nem a vb. a hibás akkor.

2022. okt. 1. 12:08
 19/19 A kérdező kommentje:

Jaj utolsó igazad van mert pl azért buktatni kell és nem tudok vezetni mert 45el megyek 0forgalom mellett

És még sorolhatnàm

Belàtnàm ha megérdemlem a buktatàst!!!!

De igaz úgy kellene vezetnem mintha 5 éve ülnék a kormàny mögött!

Soha egy indexet nem hagytam soha egyszer nem soroltam be rosszul nem előztem rosszul nem veszélyeztettem senkit

Baromi életszerű ilyenekért buktatni tényleg mint amiket leírtam!!!!

Te aztàn biztos tökéletesen vezetsz....

2022. okt. 1. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!