Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz vácon a forgalm...

Mennyire nehéz vácon a forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés
Jövőhéten vizsgázom alig 21-23. órám után. Engem is meglepett, hogy mehetnénk már most vizsgázni, de gondolom akkor csak nem megy olyan rosszul?:D nagyobb hibáim utóbbi órákon nincsenek, inkább a parkolástól parázok mivel nem csináltuk sokat, de terveztem otthon gyakorolgatni addig is őket. Kinek mi a tapasztalata, mennyire nehéz, kit mi miatt húztak meg aki nem ment át elsőnek?:D tudom egyén függő, de talán lenyugtat

2022. szept. 6. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Mint Homokbödögén!
2022. szept. 6. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

30 órát fizettél ki?

Ha igen, akkor ragaszkodj ahhoz, hogy te csak 30 óra után akarsz menni vizsgázni.

2022. szept. 6. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, hogy bukni visznek, hogy vegyél még tíz órát...
2022. szept. 7. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vegyél több órát. Ez egy befektetés. Kb. olyan 34 órával menj inkább vizsgázni. Elég durva, de egyébként a vizsga sokrészt a körzeti vizsgabiztosokon múlik, hogy mennyire korruptak, összebeszélnek-e az oktatóval hogy kit kell buktatni, megvette-e az órákat amennyi kellett stb.

Nekem az oktatóm mondta hogy hát még vegyek olyan 8 órát, gyakoroljunk már beirt vizsga előtti hétre. Én mondtam hogy nem veszek csak 4-et, de csak húzta a száját. Aztán végül hazamentem és megvettem azt a 8-at. Átmentem, de egyébként nem ezért, csak hiba nélkül vezettem de ki tudja mi lett volna ha nem veszek amennyit mond.

2022. szept. 7. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!