Debrecenbe a forgalmi vizsga nehéz vagy sem?
Kedves Leendő Gépjárművezető!
Debrecenben a legnehezebbek a forgalmi vizsgák. Mivel a debreceni körforgalamk nem EU szabvány szerint épültek és vannak olyan utcák ahol átterelik a forgalmat fordított menetirányra. Tudod mint az angolokná' szokták. Az elsőbbség adási kötelezettség, mint feladat a napi közlekedésben is nálunk a legnehezebb. A táblák nehezen felismerhetőek, itt valahogy semmi sem olyan mint máshol. Továbbá nehezíti a debreceni forgalmat a szűk utcák és élénk fehér záró- és felezővonalak ténye mely túlságosan kontrasztos a szürkés-fekete, de inkább fekete flaszterral, és a villamos, 2-es számú titkosmetró (olyan titkos, hogy még én sem tudok róla) és vonat- valamint légiforgalom sem könnyíti meg az amúgy is európai viszonylatban is top-3 legszigorúbb vizsgabiztosok miatt agyonstresszelt szegény tanulók helyzetét. Továbba az a tény sem, hogy Debrecenben, de csak Debrecenben, az egész világon a legtöbb a bukások száma. 100 tanulóból mintegy 83.7 (a 0.7 a mozgáskorlátozott tanulók jegyében, mielőtt kérdés merülne fel Önben) tanuló akad fenn a szitán, ez is lehet az oka (ami egyébként egy Orosz folyó is egyben), hogy Debrecenbe' (kéne menni...pulykakakast kéne enni, ja nem venni) az igen nehéz vizsgák miatt inkább a környező városokba menekülnek a B kategóriájú vezetői engedélyt megszerezni vágyó fiatalok és idősek. Úgyhogy azt javaslom, menjen Sopronba ott úgy hallottam, nagyon egyszerűek a vizsgák, mert az oszták sógorok pénzelik a magyar vb-ket, hogy mindenkit engedjenek, át, hogy aztán a sok balfék hozzájuk menjen át balesetet okozni.
Ezúton is kívánok önnek sikeres forgalmi vizsgát, és balesetmentes közlekedést, az elkövetkezendő pár hónapban.
Maradok Tisztelettel:
Gipsz Jakab János
Országos Minden Hülyének Jogosítványt Mozgalom (OMHJM) elnöke.
+3680/123-456-7
4002 Debrecen, Vezetők Tere 1.
Tudod, pont nem érdekel, hogy viccesnek találod vagy sem. És ha bár csak egy kicsit is, de többen értenek egyet velem mint veled.
És tudod mit? Én is voltam valamikor tanuló, meg én is álltam vizsga előtt, de nem jöttem ide "nyígni", hogy "jaaaj nagyon nehezek a vizsgák, nyaf-nyaf, vajon meg fogok bukni, mondjátok, hogy nem, kérlek mondjátok, hogy neeeem". El kell menni vizsgára, megbuksz, megbuksz, ilyen az élet, le kell nyelni. Átmégy örülsz. Amúgy is, milyen hülyeség ez, hogy Debrecenben? Mennyi autós iskola van ott, mert itt legalább van 5-6. Ilyen hülye kérdésekkel mit vársz, meg mit vár a kérdező? Ne fárassz már, drága gyermekem, elhiszem, hogy most ez nagyon központi kérdés nálad, meg nála, de hidd el, hogy pont mindenki tesz rá magasról, hogy mit érzel most. Fáj? Ez az igazság. Az élet már csak ilyen igazságtalan. Na szervusz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!