Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen idióták vezetnek...

Tényleg ilyen idióták vezetnek autót?

Figyelt kérdés

Ma történt eset.

Párommal jöttünk haza a munkából, ő vezetett.

Előttünk haladó "úriember" szépen sebességkorlátot betartva 90 km/h ment. Mondtam is páromnak, mondom elég gazdagnak tűnik, és mégis milyen szabályos. De komolyan, nem is láttam még ilyen autót magyarországon.

Na tehát, előttünk halad, hosszú egyenes útszakasz.

Szembe sávba látjuk hogy hosszú autósor, kamion minden. Látom, valaki megakarja előzni, vagy 5 kamiont. Mondom páromnak, nagyon siethet...

Erre az autós aki előttünk ment, padlógázba kapcsolt. De úgy hogy már beleállt az előzésbe a másik. Mondom e e e mitcsinál ez, jezusom.

Hát nemtudom körülbelül 150-160 ra felgyorsult. Az volt a szerencséje az előző autónak, hogy az egyik kamionos lelassult, hogy beférjen. De itt másodpercre kell gondolni. Éppen hogy betudott csúszni aki előzött... Ha az autós nem engedi be, vagy kicsit később kezd előzni, akkor beletrafál az a barom...

Normális az ilyen amúgy ?

Ja. A sluszpoén az, hogy miután ez megtörtént, újra betartotta a sebességhatárt...

Tényleg ilyen pszichopaták vannak az utakon ?

Esküszöm ha a kamionos nem lassít, akkor most én tanuskodnék hogy mi történt... Ebbe nem gondolnak bele az ilyenek ? Jézusom. Még most is ráz a hideg.

Ti találkoztatok már hasonlóval ?

2022. szept. 7. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem is szabálytalanul előzött ki valami farok, mikor még tanuló vezető voltam. Aztán még az oktatóm mondta hogy valaki a forgalmi vizsgáig vezet szabályokat betartva, utána az egész történet megy a kukába. Ezért kell figyelni az utakon, sok idióta van.
2022. szept. 7. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Megdöbbentő es rohadt dühítő is. Eleg ha egy resztvevője a szituaciónak hibazik azt jön a kaszas. Kva anyjat az ilyen leckeztető idiotaknak!
2022. szept. 7. 18:28
 3/9 A kérdező kommentje:
De érted úgy hogy direkt rágyorsít... Mint ha tényleg beleakart volna menni... Durva volt nagyon :(
2022. szept. 7. 18:30
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
Mindkettő hülye. Még jobbak a büntifékezők.
2022. szept. 7. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ettől rosszabb is van. Sok.
2022. szept. 7. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenre tekintek úgy, mint aki fegyverként használja az autóját és megkísérli meggyilkolni ismeretlen áldozatát. Persze, ha épp előzésben vagyok és ilyet tapasztalok, jobb híján inkább megszakítom az előzést, de ilyenkor ugye a gyorsító idióta mögött közlekedő vagy mögöttem szinten előzésbe kezdő másik autós a visszatérést lehetetlenné teheti. Mindenképp óriási veszélyhelyzet a vége.
2022. szept. 7. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Ugyanakkora tahóság, mint az, ha valaki ráérőzik 60-70-el, és amikor elkezded előzni, beletapos. Egyszer kíváncsiságból megnéztem, 140-ig eltolta sima országúton a barma, hogy ne férjek be. Én adtam fel, egy életem van. Persze amint maga mögött tudott, visszaállt 70-re. Nem volt még kamerám akkoriban. Most már adnám a itt a linket a Youtube-s "eljárás indult" bélyegzős rendőrségi videóra, mert az ilyet elvből feljelentem.
2022. szept. 7. 21:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert a szabálykövetést a (látszólagos) gazdagság határozza meg...
2022. szept. 8. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet suicide, a pénz nem boldogít, a bömöst meg nem akarja másra hagyni inkább benne hal meg :D
2022. szept. 8. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!