Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Friss jogosítvánnyal vezetnéte...

Friss jogosítvánnyal vezetnétek furgont?

Figyelt kérdés

Pár hónapos jogosítvánnyal ti mernétek furgont vezetni?

Tegyük fel, hogy nem a tipikus nagyonbéna kezdő sofőr kategóriába esnétek, de viszonylag kevés tapasztalattal.

2022. máj. 13. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy hozza az élet, hogy nagyon muszáj és csak én vagyok vezetésre alkalmas állapotban akkor igen
2022. máj. 13. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nos, igen kevés van, aki tényleg odafigyel a forgalomban. A többséget a szüleik kb. egy évig nem is engedik felügyelet nélkül vezetni (némely esetben jogosan). És vannak akik máris húdekirálynak hiszik magukat a volán mögött és alapból elszúrják az egészet.

De ezentúl, a furgon is csak egy afféle nagyobb autó. Csupán a tolatásnál kell jobban ügyelni.

2022. máj. 13. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen! :)

Nekem csak fél éve van jogsim, de ha lenne lehetőségem, örömmel vezetnék bármilyen furgont. Utasként sokszor ültem már ilyenben, és úgy gondolom, nagy élmény lehet vezetni őket. Ebben a furgont vezető személy is megerősített, ő is nagyon szeret vele menni, őszerinte a vezetése nagyobb élvezet, mint egy személyautóé. Hiába friss a jogsim, nagyon szívesen kipróbálnám.

2022. máj. 13. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapja vezettem csak..Fiat ducato-t vezettem cégnél.Most már több mint 6 éve vezetek..
2022. máj. 13. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kérdés az, biztassunk rá, vagy óvjunk tőle, én magam nem javasolnám.

De amikor friss jogsis voltam, bevállaltam egy Budapest-Bécs-Linz utat pályán, utasokkal, úgy, higy előtte pályán egyáltalan nem voltam.

Ha egy évvel később kertek volna ugyanerre, nemet mondtam volna.

2022. máj. 13. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én vezettem fél éves jogsival trailert.🤷‍♂️ Mondjuk akkor már a C kat jogsit is csináltam, a rutinnál tartottam, szóval nem volt valami nagy durranás a 12,5 tonnás Man után.😎

😂😂 Figyelni kell, mert hosszabb, nagyobb íven kell kanyarodni. Esetlegesen a farsöprés is lehet nagy, azzal is vigyázni kell. Eleinte fura lesz, hogy magasabban ülsz, de miután megszoktad, majd rájössz hogy ez inkább előny. Jobban átlátod, hogy mi van előtted, távolabbra látsz...stb...

2022. máj. 14. 11:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
1,5 hónapja van jogosítványom. Ha nem kellene szűk helyen manőverezni vele, akkor minden további nélkül bevállalnám. Bár az sem mindegy, hogy Dacia Dokker vagy Iveco Daily.
2022. aug. 12. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!