Milyen kerékpárt javasolnátok munkába járáshoz?
Kb. 185 cm magas, férfi vagyok.
Eddig mindig gyalog jártam munkába, viszont most úgy alakult, hogy ez már hosszú táv lenne sétálva. Tudok biciklizni, de nem szoktam, nincs is gyerekkorom óta biciklim.
Fogalmam sincs, hogy miket kell ilyenkor nézni, mi az ami "jó" mi az amit kerüljek? Elég nagy a választék, ahhoz, hogy rábökjek egyre. Valószínűleg télen is rá leszek utalva, ez is szempont?
Esetleg tudnátok valami márkát, típust, boltot ajánlani?
Irányár 100 ezer.
Köszönöm szépen :)
Esetleg próbált meg kerékpárt boltban,mert ott hozzád illőt választanak,mert fontos az is hogy hogyan "illeszkedik hozzád"
AMúgy decatlonról jok mondanak
Hány km a táv? Mert azért nem mindegy hogy 2 vagy 12 :D
Illetve, hogy végig aszfalt-e vagy van benne murva, földút..
Ha csak sima út és nagyobb a táv akkor valami sima és keskenyebb gumis 28-as trekkinget néznék.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Oda-vissza összesen olyan 9-10 km.
Egy új csepel 28-as férfi is megteszi.
HA nem hegyvidék akkor még váltó se kell rá és örök életűek ezek.
Szarvkormányos, láncváltóssal kezdtem, aztán lett a trekking láncváltós, most agyváltós, agydinamós cityvel járok épp tíz éve, télen-nyáron a 11 kilométerre levő munkahelyemre.
A korábbi bicajokat tanulságos tévedésnek tekintem, munkába járásra (hacsak nem futóhomokon kéne közlekednem) többé nem választok más típust.
És ahogyírták, rendes szaküzletben vagy netes kalkulátoron a testméreteidhez válaszd ki a hozzág illő vázméretet.
Ne sajnáld a pénzt a világításra, télen nagyon kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!