Milyen kerékpárt ajánlanátok munkába járáshoz?
kicsit többet tudsz belefeccolni egy 50est akkor nézz szét:
bikemag.hu
testbike.hu
Ha a közlekedésen kívül mondjuk sportolási cèl van a dologban akkor egy gravelt néznék.
Ha csak közlekedés akkor atreking.
A mounti szerintem fölösleges, ha csak "akad kissé sáros útvonal".
De azért tudd ma már 20ezerét sz-art kapsz vagy még azt se!
Régen is az volt a 20ezres de volt benne anyag,és a gagyi abban nyilvánultmeg ,hogy nehéz volt mint a sár.
Mennyit adsz ki rá max ? Ez is fontos . Hasznaltat venne a gyík ,nincs gari , ismeretlen az életút . 2 esetben csesztem rá , pedig semmi hiba sem latszott zsir ujnak tűntek .Ezekre most is költök, 30 - 35 ezer Ft per db alkatrész eddig . (Volt anno egy direkt kiserlet egy 22 éves rom feltamasztasára , 75 rongy felett jartam és kiméltem,
De szétszakadt két a olyan helyen a váz hogy kuka ) . Csak újat .
Árban is azért gondoltam a montira, mert ca. 60-70-ért találok jót. Illetve azt hittem, amíg a tapasztalatotok mást nem mondott, és ezt nagyon köszönöm :)
Egyelőre a trekking lesz esélyes, viszont a gravel még eszembe se jutott. Igen, valahol sportolási cél is van a dologban, illetve inkább a nagyobb tempó elérése lenne előny, hogy hamarabb beérjek dolgozni. Viszont sajnos elég drágák nekem a trekkingekhez képest. Ennek ellenére is a gravel lenne az igazi?
60-70-ért nehéz jó bringát találni, újban pedig esélytelen. A gravelt el is lehet felejteni ebből a keretből, használtan is.
Egy trekking teljesen jó ilyen célra. Használtan ki lehet fogni ennyiért normálisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!