Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpárt ajánlanátok...

Milyen kerékpárt ajánlanátok munkába járáshoz?

Figyelt kérdés
Napi 40 km-es távon mennék oda-vissza. Akad kissé sáros útvonal is, ebből kiindulva mountain bike-ra gondoltam. Ha nem muszáj, nem szeretnék egy autó árát belefektetni, viszont szívesen lehúznám ezt a távot minden nap. Annak idején egy 20.000-es MTB-kal sem volt ez gond (bár ott 30km volt). Nem tudom, hogy azóta milyet kapni ebben a kategóriában, és mennyiért, ezért is érdeklődök. Előre is köszönöm szépen a segítséget!

2021. febr. 20. 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen mtb volt az natúr vagy telós ? Jobb hasznalt vagy praktikeres tesco noname ? Van lehetőség több is , de csereld le a szeles gumikat slick semi slickre . Új garisként legjobb a kerekparcity.hu Capriolo sunrise vagy neuzer x zero , ezek 28asok ...
2021. febr. 20. 18:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Natúr, semmi telo nem volt rajta, és valószínűleg noname,legalábbis nem ismerem (talán Hauser volt ráírva, vagy valami hasonló, de tuti nem Neuzer). Aszfalton, száraz és olykor kavicsos úton volt használva. Pár éve vettem 20-ért, tekerni nehéz volt az elején, bár örültem, ha 35-tel tudtam vele menni.
2021. febr. 20. 18:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én erre inkább trekkinget vennék. Decathlonba jókat kapni.
2021. febr. 20. 18:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

kicsit többet tudsz belefeccolni egy 50est akkor nézz szét:

bikemag.hu

testbike.hu

2021. febr. 20. 19:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a közlekedésen kívül mondjuk sportolási cèl van a dologban akkor egy gravelt néznék.

Ha csak közlekedés akkor atreking.

A mounti szerintem fölösleges, ha csak "akad kissé sáros útvonal".

De azért tudd ma már 20ezerét sz-art kapsz vagy még azt se!

Régen is az volt a 20ezres de volt benne anyag,és a gagyi abban nyilvánultmeg ,hogy nehéz volt mint a sár.

2021. febr. 20. 19:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak munkába akar vele menni, akkor felesleges a monti, de ha vannak hegyek a környéken, akkor már van értelme. Bár nem a Tesco gazdaságos kategóriának.
2021. febr. 20. 20:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mennyit adsz ki rá max ? Ez is fontos . Hasznaltat venne a gyík ,nincs gari , ismeretlen az életút . 2 esetben csesztem rá , pedig semmi hiba sem latszott zsir ujnak tűntek .Ezekre most is költök, 30 - 35 ezer Ft per db alkatrész eddig . (Volt anno egy direkt kiserlet egy 22 éves rom feltamasztasára , 75 rongy felett jartam és kiméltem,

De szétszakadt két a olyan helyen a váz hogy kuka ) . Csak újat .

2021. febr. 20. 20:14
 8/11 A kérdező kommentje:

Árban is azért gondoltam a montira, mert ca. 60-70-ért találok jót. Illetve azt hittem, amíg a tapasztalatotok mást nem mondott, és ezt nagyon köszönöm :)

Egyelőre a trekking lesz esélyes, viszont a gravel még eszembe se jutott. Igen, valahol sportolási cél is van a dologban, illetve inkább a nagyobb tempó elérése lenne előny, hogy hamarabb beérjek dolgozni. Viszont sajnos elég drágák nekem a trekkingekhez képest. Ennek ellenére is a gravel lenne az igazi?

2021. febr. 20. 20:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kiegeszitem azzal hogy van alap mtb decatlonban 65 akcioban ezerért de az szimplafalu kerék gyatra vfék ott a jobb 100 ezer . A kerekparcitys mtb 68 ezrek 28as duplafelni kerék es telós . Gravel simán 150 ezer egy trekking is ennyi ha felszerelt 180 E is .
2021. febr. 20. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:

60-70-ért nehéz jó bringát találni, újban pedig esélytelen. A gravelt el is lehet felejteni ebből a keretből, használtan is.

Egy trekking teljesen jó ilyen célra. Használtan ki lehet fogni ennyiért normálisat.

2021. febr. 21. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!