Milyen kerékpárt vásároljak munkába járáshoz?
Semmilyen tapasztalatom nincs arról, milyen kerékpárt vásároljak magamnak. Munkába járáshoz kell elsősorban viszonylag sík aszfaltra városban de nem zsúfolt helyen, oda 15 km és vissza ugyanennyi. Ezt az utat tenném meg heti 3szor. Újpestről Szentendrére mennék és vissza.
Női vagy unisex kerékpár érdekelne maximum 120ezer forintig. Webshopban nem merek vásárolni, muszáj kipróbálnom, mert a méretét sem tudom megmondani.
Tudtok segíteni nekem?
Köszönöm:
29/N
2-es voltam, szóval ilyesmit.
Használtban is érdemes gondolkodni. Általában tavasszal sok használt bringának lemegy az ára, mert kezdődik a szezon és dömping van belőle.
28as trekking jó választás!
A méret a te méreteden múlik. A kerék mérete az egy méret, a váz mérete a másik méret. Nekem pl a legnagyobb elérhető vázú van. A 28as kerékméret orszgáútihoz jó.
Ha bemégy egy bringaboltba, akkor ott segitenek. Ne vegyél mountain bike-ot, mert az nem lesz jó. Versenybringát lehetne, de ahhoz kell egy kis gyakorlat, viszont hamar odaérnél
Van e átöltözési lehetőséged?
Kosztüm vagy sportruházat?
Hol tudod tárolni, biztonságos helyen, vagy totál szem előtt?
És a legfontosabb, költséghatár?
futár bringát esetleg fékes eygsebességest-munkába járáshoz untig elég esetleg később tudod pimpelni ha elkapott a gépszíj-ha felvet a suska akkor vegyél 150körülit abból van már esetleg női váz/forma is
ami ajánlott márka-itt nézz szét:
gepida(részben magyar) ctm(szlovák) kellys(cseh)-ezek nincsenek viszonylag túlárazva és nincs nagy melléfogás sem....
a 15 km reggel munkába megnet már nem az a kategória, ahol mindegy, mire ülsz. A városi bicajok rövid távra tökéletesek. De erre én már biztos valami trekkinget vennék. Azzal tempósabb a haladás. A napi cuccot kerékpáros csomagtartó-táskában vinném.
Az átöltözés, tisztálkodás kérdésre nem térnék ki. Azügyben bizonyosan már tájékozott vagy. azt nem itt kell megtárgyalni :-)
a legkorrektebb weben is fennlévő tájékozódni képes bolt:speedway.com
tényleg legkorrektebb árak sztem
mégegy márka ami minőség és érték arányban jó terméket ad:rockmachine(ez nem a rockrider!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!