Rolleresek! Miért csináljátok ezt? Kép alább!
41. Egy értelemmel bíró ember 4 tized másodpercet sem foglalkozna ezzel. Minden bringán van támasztó, simán le lehet állítani. Nem is mindenki szeretni az ilyent, mert hogy óvatlanabb emberek összekaristolják stb., mert túl közel vannak egymáshoz. Lopás ellen csak a lebetonozás védene meg.
Kedves barátomnak úgy vitték el a bringáját, hogy olyan lakattal volt a támhoz rögzítve, amelyiknek nem is tudom hány tonna volt a szakítószilárdsága, nyírószilárdsága, és a zár is valaki extrém biztonságosként szerepelt minden tesztben. Öt percig volt bent a boltban. Ennyi elég volt ahhoz, hogy megfújják.
32-es vagyok,akkor lefordítom madzsara:
Fogod azt a nyavadt rollert,és arébb teszed.
Most tényleg neked kedves kérdező,meg kell magyarázni hogy mit kell csinálni ilyenkor?
46.
Na jó bevallom én vagyok az. Beköltöztem a Teszkóba és most ott élek. Ezért látod ott a rolleremet minden nap.
Egyébként meg azért kötözöm oda a gépet így, hogy ne vigyék el ez a biciklitárolót is vasba ahogy a többit. Így talán megmarad és ez jó mindenkinek.
De amúgy kérdező,ha ennyire zavar,miért nem mész másik boltba?XD
Meg mi elmondtak ötvenszer,miért nem rakod félre a rollert?XD
Ha ennyire zavar,akkor iért nem teszed a bicódat másik helyre?
Istenem,újból megnézem a képet,és akkor is az mondom hogy van még 3-4 hely a tárolon,meg kerítés is ott van,miért nem azt használod?XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!