Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Rolleresek! Miért csináljátok...

Rolleresek! Miért csináljátok ezt? Kép alább!

Figyelt kérdés

[link]

3 kerékpár helyet foglalt el a jóképességű.

Gratulálok!

2022. aug. 13. 20:09
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
50%

41. Egy értelemmel bíró ember 4 tized másodpercet sem foglalkozna ezzel. Minden bringán van támasztó, simán le lehet állítani. Nem is mindenki szeretni az ilyent, mert hogy óvatlanabb emberek összekaristolják stb., mert túl közel vannak egymáshoz. Lopás ellen csak a lebetonozás védene meg.

Kedves barátomnak úgy vitték el a bringáját, hogy olyan lakattal volt a támhoz rögzítve, amelyiknek nem is tudom hány tonna volt a szakítószilárdsága, nyírószilárdsága, és a zár is valaki extrém biztonságosként szerepelt minden tesztben. Öt percig volt bent a boltban. Ennyi elég volt ahhoz, hogy megfújják.

2022. aug. 14. 09:48
 42/55 A kérdező kommentje:
Aki csak debilezni meg a "ménemjóezígy" kezdetű bálaszokat tudja tolni, az a biciklit is tolja vissza nyugodtan az ezotéria kategóriába!
2022. aug. 14. 09:51
 43/55 anonim ***** válasza:
91%
42. Mi mást vártál tőlünk! Ha támogatást, akkor súlyosan tévedsz.
2022. aug. 14. 10:58
 44/55 anonim ***** válasza:
#42: amikor mineenki szembe jön dudálva villogtatva az autópályán, akkor el kell kezdeni gyanakodni, hogy nem mindenki más a hülye.
2022. aug. 14. 11:11
 45/55 anonim ***** válasza:

32-es vagyok,akkor lefordítom madzsara:

Fogod azt a nyavadt rollert,és arébb teszed.

Most tényleg neked kedves kérdező,meg kell magyarázni hogy mit kell csinálni ilyenkor?

2022. aug. 14. 12:04
 46/55 A kérdező kommentje:
Ma is ott áll, pont ugyanúgy... nem normális.... direkt csinálja. vagy közületek az valaki?
2022. aug. 14. 16:57
 47/55 anonim ***** válasza:
91%
46. Nem mi vagyunk. De nem közelednek feléd fehér köpenyes emberek kényszerzubbonnyal?
2022. aug. 14. 17:23
 48/55 anonim ***** válasza:

46.

Na jó bevallom én vagyok az. Beköltöztem a Teszkóba és most ott élek. Ezért látod ott a rolleremet minden nap.

Egyébként meg azért kötözöm oda a gépet így, hogy ne vigyék el ez a biciklitárolót is vasba ahogy a többit. Így talán megmarad és ez jó mindenkinek.

2022. aug. 14. 17:49
 49/55 A kérdező kommentje:
Amikor jöttem ki már nem volt ott a roller... hazudós vagy! :D
2022. aug. 14. 17:52
 50/55 anonim ***** válasza:

De amúgy kérdező,ha ennyire zavar,miért nem mész másik boltba?XD

Meg mi elmondtak ötvenszer,miért nem rakod félre a rollert?XD

Ha ennyire zavar,akkor iért nem teszed a bicódat másik helyre?

Istenem,újból megnézem a képet,és akkor is az mondom hogy van még 3-4 hely a tárolon,meg kerítés is ott van,miért nem azt használod?XDDD

2022. aug. 14. 17:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!