Rolleresek! Miért csináljátok ezt? Kép alább!
2022. aug. 13. 20:09
31/55 A kérdező kommentje:
32-t majd fordítsa le valaki magyarra, köszi!
2022. aug. 13. 22:02
32/55 anonim válasza:
Nyilván amit mondtam,arébb teszed a roller,és ennyi..
Nem kell rémeket látni,nyilván ha ostan akié a rollert,megérti hogy miért tetted,mert bizony nem övé a terüket,meg a bicótároló.
33/55 A kérdező kommentje:
Na tesa majd holnap kommentelj amikor kijózanodtál.
Vagy tudod mit, akkor is inkább csak az ezotériában.
2022. aug. 13. 22:15
34/55 anonim válasza:
Ja há vegyél rendes zárat. A parkoló tele van táblákkal es lámpaoszlopokkal. korlátlan kikötesi lehetőség
35/55 anonim válasza:
Én is igy kötném oda a széléhez, mert ott szabadabb a hely és nem ártogat.
Nem értem a világvégét...
36/55 anonim válasza:
Csak megsúgom kérdező, hogy a való élet nem olyan mint a számítógépes játékok, ahol a statikus tereptárgyakat nem tudod elmozdítani.
A való életben arrébb teszed a rollert, és tádám...
37/55 anonim válasza:
Ti nem unjátok még, hogy lassan már csak a kérdezőhöz hasonló szellemi fogyatékosok írnak ki kérdéseket?
38/55 A kérdező kommentje:
Mitől vagyok szellemi fogyatékos?
2022. aug. 14. 07:30
39/55 anonim válasza:
Ennyi információ alapján csak a rideg valóságot látjuk, a miértek feltárásához sokkal több kéne.
40/55 anonim válasza:
2 perce nézem ezt a képet és nem értem, mi a gond… vagy hogy ez miért 3 hely elfoglalása…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!