A magyarnál legaljább, gusztustalanabb autósközösség létezik? Van a magyarnál primitívebb nép?
Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 23:31
4/31 anonim válasza:
Még egy olyan nép Európában biztosan nincs, aki ennyiszer újraválasztaná 2/3-dal Orbánékat...
6/31 anonim válasza:
Most az autósokról volt szó.
Szerintem nem olyan rossz a magyar autós morál.
Igaz, a budapesti a magyar átlagnál lényegesen rosszabb.
7/31 anonim válasza:
Nincs!! Főleg a vidéki sutyerákoknál akiknek már hozzánőt a valaguk a kocsi üléséhez!
8/31 anonim válasza:
Srácok vezettetek már arab országban? :D Amúgy eléggé allergiás vagyok én is a sebesség határ fölött 20-al menve is levillogó gyökerekre, akik folyton életveszélyesen szorítgatnak ide oda a pályán....de azért messze nem a magyar a legrosszabb autóskultúra
9/31 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz. A magyar autós lóf.sz a közel-keletihez képest…:D
Teljesen össze-vissza, bármi logika nélkül közlekednek, KRESZ táblák, lámpa csak díszként szolgál. Ész és ok nélkül folyamatosan nyomják a dudát, ha olyanjuk van megállnak az út közepén, stb…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!