Jogosítvány vezetési óraszáma?
Figyelt kérdés
Most jarok jogsira napi 2 óràt vezetek és annyit is fizetek ki. Csak valójában az nem teljesen 2 óra az a 2óra mert van mikor csak masfél órát megyünk meg van mikor csak 1óra 10 percet, viszont fizetni meg teljes órát kell. Ilyenkor kihez fordulhatok? Ez teljesen pénz lehúzás , az iskolának szóltam ők azt mondtàk minden megkezdett óra számít, de nem tudok mit csinálni ha az oktató végez az órával beirja a kartonba és elköszön. Mit lehet tenni?#jogosítvány #vezetésióraszám
2022. aug. 4. 20:27
1/6 anonim válasza:
A 2 óra az valójában 2×45 perc mindenhol. Ha kevesebb mint 90 percet töltesz ott, akkor jogos a panaszod.
2/6 anonim válasza:
Tanfolyamon nem csak óra van meghatározva(30) , hanem kilométer is(580km). Amelyiket elöbb eléred akkor van vége.
4/6 anonim válasza:
A 2 óra, az 2x45 perc hivatalosan, mert az oktatónak is jár a pihenőidő.
A 1.5 óra vezetés 2 óra alatt teljesen normális.
Bármi ez alatt részedről lehúzás, oktató részéről a napi bevásárlás, ügyintézés.
Próbáld azt, amit én csináltam. A második ilyen alklaom után azt mondtam, hogy szeretném levezteni a kifizetett óráimat, és parkolást/akármit gyakorolni. Pozitívan hozzáálni a lehúzáshoz.
Vagy megprópálhatod borítani az egész bilit, és beterít az egész szar, ami Magyarországon folyik.
5/6 anonim válasza:
Szerintem se lehet semmit tenni, ilyen ez az ország.
Nem véletlen vagyunk előkelő helyen a korrupcióban is.
EZt hozta a fidesz és ezt tökélyre fejlesztették.
6/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha elkezdesz reklamálni, akkor könnyen magad alatt vághatod a fát. Mikor én vizsgáztam akkor külön volt a rutin, és a városi vezetés. Konkrétan addig ki sem mehettél a városba amig nem volt meg a rutinvizsga, mint most a motorosoknál. Itt a ugyan volt rutinpálya, de a városi vezetéhez nem tartották elég forgalmasnak a várost, ezért be kellett menni a 20kilométerre lévő megyeszékhelyre, ahol volt bőven jobbkezes utca, lámpa stb, és persze a vizsga is ott volt. Persze a főúton egy tanuló vezetett, és ez is beleszámított a vezetési időbe. Egy nő nekiállt hőzöngeni, hogy ő majd bemegy busszal, mert ő a városban akar gyakorolni, nem elszúrni órákat , hogy csak egyenesen megy. A vizsga napján láttuk, hogy a vizsgabiztos mellé beül az iskola főnöke, és 10-15 percet beszélgetett vele, ezután nem volt kérdéses, hogy a hözöngő megfog bukni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!