Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Érdemes hosszabb útra térkép...

Érdemes hosszabb útra térkép nélküli GPS-t venni?

Figyelt kérdés

Először megyek hosszú útra, Boszniába. Felkészítettek rá, hogy valószínűleg nem fog működni a mobilnetem (Szarajevón kívül), ezért nem tudom, merjek e csak a Google Maps navigációjára hagyatkozni, ami ugye internettel működik.

Gondoltam rá, hogy kellene egy GPS, de ha lúd akkor legyen kövér, egy normális, minőségi kellene. A probléma, hogy ahogyan elnézem az árakat, egy ilyen GPS 40 ezernél kezdődik, én pedig ezt nem engedhetem meg magamnak :(

Láttam olcsóbban térkép nélküli készülékeket (ez amúgy azt jelenti, hogy nem látom a térképet, hogy milyen útvonalon visz végig?), hát nem tudom, megéri ilyet venni? Értékeléseknél gyakran írják, hogy lassú.

Van valakinek tapasztalata ebben?

2022. aug. 1. 15:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Letöltöttem, köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :)
2022. aug. 2. 01:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Amúgy ha parázol érdemes lehet street view-al nagy vonalakban végigmenni a neccesebb útvonalon, a földutakat a műholdképeken is ki tudod szűrni.
2022. aug. 2. 11:25
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi :)

2,5 órát fogok Boszniában vezetni, az első és utolsó fél óra útvonaláról találtam vezetős videót Youtubeon, viszont a köztes időben lesz néhány kereszteződés, ezeknél jól jönne a GPS.

2022. aug. 2. 15:10
 14/17 A kérdező kommentje:
De jó, hogy említetted a műholdat. Így azt is látom, hol vannak fizetőkapuk :)
2022. aug. 2. 15:15
 15/17 anonim ***** válasza:
mapycz alkalmazás ingyenes és offline térkép is, én azt használom. Egyébként én is tévedtem el Boszniában, a bosnyákok kedvesek, segítenek. A szerb tartományokat kerüld ha lehet, engem ott kiraboltak egy benzinkúton.
2022. szept. 13. 15:08
 16/17 A kérdező kommentje:

Már túl vagyok az utazáson, minden rendben volt.

Offline Google Maps-et használtam, rendben volt, csak sajnos amikor rossz helyen kanyarodtam be, nem tervezett újra. Csak akkor tudtam meg, hogy rossz úton járok, amikor rápillantottam a térképre.

Ha valaki tudja, hogy be lehet e állítani, hogy rögtön új útvonalat dobjon ki, akkor azt megköszönném.

2022. szept. 13. 15:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet pont hogy nem volt lefedettséged/neted, azért tervezett újra, nálam mindenféle beállítás nélkül megcsinálja.
2022. szept. 15. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!