Érdemes hosszabb útra térkép nélküli GPS-t venni?
Először megyek hosszú útra, Boszniába. Felkészítettek rá, hogy valószínűleg nem fog működni a mobilnetem (Szarajevón kívül), ezért nem tudom, merjek e csak a Google Maps navigációjára hagyatkozni, ami ugye internettel működik.
Gondoltam rá, hogy kellene egy GPS, de ha lúd akkor legyen kövér, egy normális, minőségi kellene. A probléma, hogy ahogyan elnézem az árakat, egy ilyen GPS 40 ezernél kezdődik, én pedig ezt nem engedhetem meg magamnak :(
Láttam olcsóbban térkép nélküli készülékeket (ez amúgy azt jelenti, hogy nem látom a térképet, hogy milyen útvonalon visz végig?), hát nem tudom, megéri ilyet venni? Értékeléseknél gyakran írják, hogy lassú.
Van valakinek tapasztalata ebben?
Köszi :)
2,5 órát fogok Boszniában vezetni, az első és utolsó fél óra útvonaláról találtam vezetős videót Youtubeon, viszont a köztes időben lesz néhány kereszteződés, ezeknél jól jönne a GPS.
Már túl vagyok az utazáson, minden rendben volt.
Offline Google Maps-et használtam, rendben volt, csak sajnos amikor rossz helyen kanyarodtam be, nem tervezett újra. Csak akkor tudtam meg, hogy rossz úton járok, amikor rápillantottam a térképre.
Ha valaki tudja, hogy be lehet e állítani, hogy rögtön új útvonalat dobjon ki, akkor azt megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!