Érdemes hosszabb útra térkép nélküli GPS-t venni?
Először megyek hosszú útra, Boszniába. Felkészítettek rá, hogy valószínűleg nem fog működni a mobilnetem (Szarajevón kívül), ezért nem tudom, merjek e csak a Google Maps navigációjára hagyatkozni, ami ugye internettel működik.
Gondoltam rá, hogy kellene egy GPS, de ha lúd akkor legyen kövér, egy normális, minőségi kellene. A probléma, hogy ahogyan elnézem az árakat, egy ilyen GPS 40 ezernél kezdődik, én pedig ezt nem engedhetem meg magamnak :(
Láttam olcsóbban térkép nélküli készülékeket (ez amúgy azt jelenti, hogy nem látom a térképet, hogy milyen útvonalon visz végig?), hát nem tudom, megéri ilyet venni? Értékeléseknél gyakran írják, hogy lassú.
Van valakinek tapasztalata ebben?
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Letöltöttem a Waze-t, sajnos légvonalban keresi a legrövidebb utat, elhagyatott kis földutakon akar végigvinni. Nekem az az útvonal kellene, amit a Google térkép dob ki.
A Google térképpel annyi tapasztalatom van, hogyha internet nélkül használjuk, akkor "lemarad", és nem nagyon követi az utat, amin épp haladunk.
#4 A Waze útkeresője néha kicsit butácska, de azért ilyen problémám még nem volt, hogy földútra vigyen. :D
Google térképpel sem volt ilyen gond, pár hete pont mentem Szlovákiába és a határon behalt a mobilnetem, nem tudott magától átállni a Telekom és vagy 60 kilométert mentem net nélkül, ebben volt még Komárom belváros is, egyszer sem maradt le nekem.
Igen. Egy kisváros szélén lakom, az utcánk egyik vége egy földútba torkollik. Erre akar vinni a Waze, apró falvakon keresztül a horvát határig. Pedig nekem az autópályán kell majd mennem. Mondjuk régen a Google térkép is erre vitt volna, de azóta már fejlesztették szerencsére.
Letölteni hogy lehet pl a Google térképet?
Vegyél egy egyszerű gps-t, és akkor nem kell a telefonnal genyózni.
Akkor mehetsz net nélkül is és tudja az útvonalat.
Én a kamionnal is boldogulok offline gps-sel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!